Lär känna oss och branschen

Ta del av nyheter från SJR, vår kompetens och framtidens behov. Lär känna oss genom våra fantastiska medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.
Hållbarhet
Kompetensutveckling
1 februari, 2024

SJR ett Karriärföretag 2024

Vi har glädjen att meddela att SJR har blivit utnämnt som ett Karriärföretag 2024!
Event
Kompetensutveckling
22 januari, 2024

Save the date: Digital Föreläsning med Azra Osmancevic

SJR presenterar stolt vårens andra talare i vår digitala föreläsningsserie — Azra Osmancevic, som gästar oss fredagen den 3/5 för att prata om ledarskap, AI och framgångsstrategier!
Event
Kompetensutveckling
22 januari, 2024

Digital Föreläsning med Elaine Eksvärd

SJR presenterar stolt nästa talare i vår digitala föreläsningsserie — Elaine Eksvärd, som gästar oss fredagen den 2/9 för att prata om kraftfull kommunikation!
Hållbarhet
19 december, 2023

Rädda liv på arbetstid — ett samarbete med GeBlod

Att vara blodgivare är en livsviktig samhällsinsats som räddar liv. SJR samarbetar med GeBlod och är bland annat med i initiativet Rädda liv på arbetstid. Vi bad Ulrika Ljung, som arbetar på GeBlod, att berätta mer och ge oss tips på hur vi alla kan bidra.
Hållbarhet
5 december, 2023

Bris — en viktig och trygg kontakt för barn

SJR har valt att bidra till Bris viktiga arbete i jul. Vi bad Catarina Nylund, kurator på Bris, berätta om varför den trygga kontakten med Bris och den nya dygnet-runt sms-tjänsten är så viktig. Vi frågade även om tips på vad vi alla kan göra för att st...
Kompetensutveckling
Möt våra medarbetare
27 oktober, 2023

Värdet av utvecklande ledarskap

Hanna Niklasson leder SJR:s erbjudande inom Utvecklande Ledarskap (UL). Vi bad Hanna dela med sig av varför UL är en så bra metod och hur det leder till bättre ledarskap och organisationer.
Kompetensutveckling
Kundstory
Rekrytering
18 oktober, 2023

SJR Insights: Förändring och det moderna ledarskapet

Jenny Hammarberg har en spännande bakgrund med ledarskapsroller inom många olika miljöer. Att växa organisationer och team, innovation och förändringsledning är några av hennes expertområden. Vi bad Jenny dela med sig av sina reflektioner gällande det m...
background-image

Ta del av aktuella händelser via våra sociala medier