SJR-Interim-management-chefer-ledande-positioner

Interim Management

Välj Interim Management hos SJR för omgående tillsättning av specialiserade konsulter på chefs- och ledningsnivå!

Anlita ossConnecta med ossKontakta oss

Chefs- och ledningsnivå

Att anlita en interimschef är ett kraftfullt resursalternativ för att tillföra spetskompetens med kort varsel i en ständigt föränderlig miljö.

Omgående förstärkning

Vi på SJR är ledande inom konsultlösningar och tillhandahåller konsulter på chefs- och ledningsnivå under en tidsbegränsad period.

Gediget nätverk

Vi har ett omfattande nätverk på chefs- och ledningsnivå som möjliggör snabb tillsättning av värdefull kompetens.

Tillsättning av konsulter på chefs- och ledningsnivå

Våra erfarna interimskonsulter drivs av att genomföra förändringsarbeten och har ett proaktivt tillvägagångssätt som påskyndar er företagsutveckling. Vi arbetar alltid för att leverera det ni behöver, inte nödvändigtvis det ni ber om. Genom en effektiv introduktion besparar ni resurser och erbjuds en utväxling på högre nivå med ett utifrånperspektiv.

Interim management innebär att ni kan tillsätta en person med spetskompetens på ledningsposition under en begränsad period för ett specifikt uppdrag. Interimslösningar används framför allt under pågående rekrytering, organisationsförändring, utvecklingsprojekt, föräldraledighet eller krishantering. Våra interimskonsulter har god kännedom kring relevanta system, processer, lagar och regler kopplat till sitt specialistområde.

Vi på SJR är specialister på att tillsätta kvalificerade och erfarna interimschefer åt uppdragsgivare med krav på hög kompetens – tillsammans utvecklar vi er verksamhet!

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

SJR-Interim-management-chefer-ledande-positioner-2

Kvalificerade konsulter inom affärsstödsområdet

Med ursprung och bas inom Ekonomi & Finans har vi på SJR idag ett starkt interimschefsnätverk kopplat till affärsstödsområdet.

Ett urval av våra interimschefer och interimskonsulter på ledar- och chefsnivå:

Är du intresserad av att ingå i SJRs nätverk av Interimkonsulter? Se aktuella tjänster här eller kontakta ett av våra kontor direkt!

quote-right

Då FAR var i behov av en interim CIO vände vi oss till SJR Executive Search (tidigare Ogunsen Executive Search). De kunde snabbt presentera en lösning som passar vår verksamhet och en kandidat av mycket hög kvalitet.

Maria Elg, HR-chef på FAR

Omfattande nätverk på chefs- och ledningsnivå

Vi arbetar proaktivt för att bygga och underhålla vårt omfattande nätverk på chefs- och ledningsnivå. Det gör att vi kan tillföra spetskompetens till er verksamhet med kort varsel. Vår sök- och urvalsprocess omfattar exempelvis kartläggning av tillgänglig kompetens på marknaden och i våra olika typer av nätverk. Allt för att snabbt hitta tillgängliga interimschefer på marknaden. Referenstagning ingår givetvis och det gör även bakgrundskontroller och tester som krävs för uppdraget.

Behov av en interimslösning?

Vi ser fram emot att höra från er!

Contact
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.