Stockholm stad - SJR huvuudkontor

Bemannings – och rekryteringsföretag i Stockholm

Har du och ditt företag behov av personal? Eller är du själv ute efter nya utmaningar i Stockholm? Vi på SJR är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med 30 års erfarenhet i branschen. Vi lägger stor vikt vid att förstå och lära känna våra kunders utmaningar och långsiktiga mål. 

Kontakta oss

Bemanningsföretag Stockholm

Bemanning innebär att ditt företag hyr in kompetens ofta vid organisationsförändringar, långtidssjukdom eller i en övergångsperiod innan en fast rekrytering är på plats. Det är en flexibel lösning som löser utmaningarna ni står inför snabbt och smidigt. Vi på SJR har lång erfarenhet av bemanning i Stockholm. Vi har byggt upp ett gediget och omfattande kandidatnätverk och har anställda heltidskonsulter inom affärstöd så som Ekonomi, HR och Supply chain.

SJR - Bemanning- och Rekryteringsföretag i Stockholm

Rekryteringsföretag Stockholm

Med 30 års erfarenhet har vi byggt upp ett omfattande och engagerat kandidatnätverk, genomarbetade och beprövade rekryteringsprocesser samt en följsam arbetsmetodik.

Vid varje rekrytering lär vi känna er organisationskultur, era mål och utmaningar och matchar ditt företag med rätt kandidat. Vi är ett auktoriserat rekryteringsföretag i Stockholm som ger ditt företag möjligheten att växa och utvecklas hållbart.

Lediga jobb i Stockholm

SJR Stockholm

Adress: Humlegårdsgatan 20, 114 46 Stockholm

Telefon: 08-407 55 00

Öppettider: Mån-fre 8-17

Kontakta oss på SJR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.