220616-SJR-Stockholm-rekrytering-konsult_91

Jobba som konsult

Som konsult hos oss erbjuds du en trygghet samtidigt som du får möjlighet att utvecklas i din karriär!

Du har hela SJR bakom dig

Vill du arbeta med spännande uppdrag på företag i framkant, vara i en miljö med ständig utveckling och samtidigt ha en stabil arbetsgivare/partner i ryggen? Vi på SJR är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsultbolag, med etablerade samarbeten med såväl nationella som internationella bolag.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av SJR men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef och tillsammans arbetar ni mot gemensamma mål i en nära dialog. Din konsultchef coachar och vägleder dig framåt mot nästa utmaning. Dessutom har du en försäljningsorganisation i ryggen med ett team av säljare som förser dig med spännande uppdrag hos intressanta företag. Vi värnar om dig, din utveckling och dina intressen och arbetar för att du ska få rätt uppdrag. Genom en kontinuerlig dialog med både dig och uppdragsgivaren säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.

Konsult – och rekryteringsföretag i Region Mitt

Anställningstrygghet

Självklart är det viktigt att du har en trygg anställning. Oavsett om du väljer att börja på ett tidsbegränsat uppdrag eller ser framför dig en konsultkarriär på flera år. Därför har vi kollektivavtal via Almega. Det innebär schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Som konsult på SJR får du:

 • Löpande dialog med konsultchef
 • Varierande kunder och uppdrag (från mindre till börsnoterade bolag)
 • Kontinuerlig coachning
 • Individuell utvecklingsplan
 • Kollektivavtal
 • Trygghet i din anställning
 • Kunskapsöverföring och social interaktion med kollegor
 • Konkurrenskraftigt CV
 • Stort nätverk

Förmåner som konsult på SJR

Vem passar som konsult på SJR?

För att trivas i rollen som konsult är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och förutsättningar. Då rollen innebär att samverka med andra är det viktigt att du är prestigelös, lyhörd, lösningsorienterad och trivs med att arbeta i diversifierade team. Du behöver även ha förmågan att kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vill du bli en av våra konsulter? Kul! Följ länken nedan för att registrera ditt cv så kontaktar vi dig när det dyker upp ett uppdrag som matchar din profil. 

Registrera CV

Lediga jobb

quote-right

Uppdragsvariationen hos SJR är spännande och engagerande. Dessutom är de mycket måna om sina konsulter – det gör att jag känner mig omhändertagen och trygg!

Ann Widerberg, konsult SJR

quote-right

Transparensen i deras processer ger mig en känsla av trygghet, stöttning och professionalism. Jag trivs med att ha SJR i ryggen!

Jenny Berzander, konsult SJR

En attraktiv arbetsgivare

Högt engagemang och välmående på en arbetsplats innebär goda förutsättningar för god prestation. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare med god arbetsmiljö och där våra medarbetare mår bra och har kul på jobbet. Vi är stolta över att vi får fina resultat i våra medarbetarundersökningar, där vi ligger högt över branschindex. Se bilden nedan för några av våra resultat för 2023.* Vår eNPS** ligger på 54 i snitt för 2023. Vi tackar ödmjukt för förtroendet vi har från våra medarbetare och jobbar ständigt efter att bli ännu bättre.

SJR medarbetarindex 2023

 

* Engagemangsindexet är ett medelvärde baserat på frågorna som ingår i respektive undersökning. Frågorna för våra konsultmedarbetare är anpassade för rollen som konsult och skiljer sig därför något från den interna undersökningen. Indexet ger en tydlig indikation på välmående och engagemang.

** eNPS står för employee Net Promoter Score och är ett sätt för organisationer att mäta medarbetarnas tillfredsställelse. eNPS består av en fråga och mäter sannolikheten att en medarbetare är villiga att rekommendera sin arbetsplats till andra.

Våra framgångsbeteenden

Vi bryr oss om varandra och tycker att det är viktigt med glädje på jobbet, gemenskap och tillhörighet. Hos oss får du både vänner och kollegor – tillsammans hjälps vi åt att uppnå våra gemensamma mål. Våra framgångsbeteenden genomsyras av:

Kvalitet

 • Vi skapar insikt och tydliggör kundens behov.
 • Vi har ett rådgivande och inkluderande arbetssätt för att hitta rätt kompetens till rätt utmaning.
 • Vi är pålästa, kunniga och levererar alltid med kvalitet.

Ständig förbättring

 • Vi är nyfikna och vågar prova nya saker.
 • Vi ligger i framkant och anpassar oss efter nya förutsättningar.
 • Vi är optimistiska, lösningsfokuserade och strävar efter ständig förbättring.

Glädje

 • Vi ser styrkan i varandras olikheter och lär oss av det.
 • Vi hjälper och stöttar varandra såväl i med som motgång.
 • Vi jobbar målinriktat tillsammans och firar gemensamt våra framgångar.

Våra konsultkompetenser

Anpassningsbar

Vi anpassar med lätthet vårt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Agerar prestigelöst i samband med förändringar.

Ständig förbättring

Vi anpassar oss och hittar win-win lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Strukturerad

Vi arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar vårt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Vi tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl med- som motgång.

SJR_medarbetare

En gemensam värdegrund

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och grunden för att vi ska nå vår vision och öka vårt bidrag till en hållbar utveckling. Genom att se och värna om varje enskild medarbetare och dess unika förmågor kan vi tillsammans skapa en stark helhet. Med en gemensam värdegrund och en kultur baserad på glädje, gemenskap och engagemang vill vi fortsätta att utvecklas och bidra till en långsiktigt effektiv verksamhet med hållbara medarbetare.

Vi ser styrkan i varandras olikheter och lär oss av det. Alla relationer i företaget —mellan arbetskamrater, mot kunder, kandidater eller leverantörer— ska genomsyras av respekt. Genom att ständigt arbeta för mångfald och inkludering som ett naturligt inslag i verksamheten, skapar vi en kultur där olikheter används som en framgångsfaktor och främjar såväl effektivitet och kvalitet som utveckling. 

Hållbarhet och socialt ansvarstagande

Hållbarhetsarbetet är en integrerad del av verksamheten och vårt dagliga arbete, sedan vår start för 30 år sedan. För oss är det viktigt att bidra till ett bättre samhälle, ett samhälle där olikhet är en tillgång och mångfald och inkludering en självklarhet. Vår ambition är att göra skillnad och att ha ett hållbart företagande, men också att bidra till ett mer hållbart arbetsliv och samhälle. Vår hållbarhetsagenda består av fyra fokusområden med tillhörande mål: ansvarsfullt företagande, arbetssätt som gör skillnad, hållbara medarbetare samt klimatsmart verksamhet.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

SJR Hållbarhet
Karriärföretagen_2024

"Med ett stort fokus på att skapa en inspirerande arbetsmiljö och stödja sina anställda har SJR visat att de är en framstående arbetsgivare. Genom att främja professionell utveckling, erbjuda utmanande uppdrag och odla en samarbetsvillig kultur har de etablerat sig som en förebild inom branschen. SJRs imponerande insatser för personalutveckling, mångfald och hållbarhet gör det tydligt att SJR förtjänar att utnämnas till Karriärföretag 2024."

— Juryns motivering, Karriärföretagen

Läs mer om utmärkelsen och processen här.