sjr-rekrytering-kandidat-karriar-karriarradgivning-radgivning

Karriärvägledning och Coachning

Karriärvägledning och coachning är ett mycket bra verktyg för organisationer som vill framåt, bli effektivare och optimera måluppfyllelsen i verksamheten. Vid organisationsförändringar kan det vara extra viktigt med professionellt stöd för att hjälpa chefer och medarbetare att snabbt hitta och förstå sina nya roller och karriärmöjligheter, såväl internt som externt. 

SJR erbjuder karriärvägledning och coachning vid såväl stora som mindre organisationsförändringar, där många respektive enskilda individer behöver hitta en ny karriär eller utvecklas i sin roll. Vi skräddarsyr program anpassade efter medarbetarens behov och våra erfarna karriärcoacher fungerar som stöd och rådgivare under processen.

Kontakta oss

sjr-rekrytering-kandidat-utvecklande-ledarskap

Utbud och metod

SJR erbjuder erbjuder karriärvägledning och coachning för såväl individer som grupper. Varje karriärvägledningsprogram eller coachningsuppdrag skräddarsys efter uppdragets unika förutsättningar. Utformningen sker i samarbete
med företaget och den/de anställda som berörs.

Programmet innehåller bland annat:

  • kompetenskartläggning,
  • intervjuträning,
  • genomgång av CV och personligt brev,
  • utvärdering av personlighetsprofil,
  • drivkraftsanalys och
  • rådgivning

Med hjälp av coachning upptäcker vi individens styrkor och svagheter. Tillsammans formulerar vi mål, identifierar hinder samt utformar och arbetar utifrån en handlingsplan. Vi fokuserar genom mental träning på möjligheter för att individen ska nå de förändringar hen önskar.

Precis som för övriga delar av SJR är karriärvägledning och coachning inriktad på specialister inom våra nischade områden, såsom HR, Supply chain och Finance. Med ett välutvecklat nätverk inom branschen, lång erfarenhet från arbete med människor och goda kunskaper om arbetsmarknaden kan vi hjälpa individen att skapa ny medvetenhet och möjliggöra nytt agerande.

Våra handledare

Våra karriärvägledare är personal- och beteendevetare med mångårig erfarenhet av ledar- och teamutveckling och våra coacher är certifierade och diplomerade enligt ICF (International Coach Federation).

Kontakt

För ytterligare information och prisförfrågan vänligen kontakta Hanna Niklasson på telefon 070-471 59 01 eller via mail hanna.niklasson@sjr.se

 

 

Är ni i behov av rådgivning eller utveckling?

Vi ser fram emot att höra från er!

Contact
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.