SJR-hero-webben-9

Sök utannonserade jobb

Dags att gå vidare i karriären? Börja med att söka bland våra lediga jobb för att hitta ett jobb som passar just dig och dina kompetenser.

Lediga jobb

 

Du kan enkelt filtrera din sökning bland våra lediga jobb efter i vilken region eller stad du vill jobba i, inom vilket kompetensområde samt om du är intresserad av konsultuppdrag eller vill bli rekryterad.

Så söker du ett jobb

Registrera dina kontaktuppgifter

När du hittat ett eller flera intressanta jobb är det dags att skicka in din ansökan. Det gör du genom att klicka på knappen "Jag är intresserad”. Fyll i dina kontaktuppgifter eller ansök med din LinkedIn-profil.

Bifoga CV

Ladda upp ditt CV och komplettera eventuellt din ansökan med andra underlag som kan vara intressant för att visa att du har de specifika kompetenser som efterfrågas i tjänsten du söker. Något personligt brev ska du dock inte ladda upp.

Här kan du läsa om hur du skriver ett CV.

Skicka in ansökan

Vi rekommenderar alltid att söka jobbet så snart som möjligt eftersom vi går igenom ansökningarna löpande i den ordning de kommer in.

Vad händer efter det att jag skickat in min ansökan?

Vi går igenom ansökningar löpande, vilket betyder att vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning som ansökningarna kommer in. Här kan du läsa om hur vår rekryterings- och tillsättningsprocess ser ut.

När kan jag förvänta mig att få återkoppling på min ansökan?

Hur lång tid urvalsprocessen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 2-3 veckor. Under tiden du väntar på återkoppling kan du alltid gå in och titta på våra lediga jobb. Vi har alltid många lediga jobb, så chansen är stor att det finns fler som passar dig och din profil!