SJR Syd konsult rekrytering

Konsult – och rekryteringsföretag i Region Syd

SJR är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsult- och rekryteringsbolag. Med 30 års erfarenhet, ett omfattande och engagerat kandidatnätverk samt en följsam arbetsmetodik är vi på SJR en tillförlitlig och trygg partner. Vi lägger stor vikt vid att förstå och lära känna våra kunders utmaningar och långsiktiga mål. Vi hjälper företag med rätt kompetens och förser människor med rätt utmaning.

Anlita ossLediga jobb

 

SJR-Syd-Rekrytering-Konsult

Vårt erbjudande

SJR är ett auktoriserat konsult- och rekryteringsföretag som ger ert företag möjligheten att växa och utvecklas hållbart. Vi har lång erfarenhet inom konsult- och rekryteringsbranschen och hjälper er hitta rätt konsulter, medarbetare eller chefer inom kompetensområdena Ekonomi, Finans, HR och IT.

Vi erbjuder företag konsultlösningar, interim management, rekrytering, Executive Search samt rådgivning. Vi har även ett fokus på framtidens chefs-, specialist- och hybridroller.

Ett urval av våra affärsområden:

  • Ekonomi & Finans
  • HR & Lön
  • Specialist- och hybridroller inom IT/Finans
  • Ledningspositioner / C-level och specialister

 

Konsult

Spelplanen och förutsättningarna kan snabbt förändras och behovet kan uppstå av en brygga som kan skapa trygghet och exekvera med kort framförhållning. Med vår långa erfarenhet av konsultverksamhet och ett omfattande nationellt nätverk av meriterade interimschefer och specialister kan vi erbjuda en flexibel lösning som snabbt och smidigt löser de utmaningar som ni står inför.

Att anlita en SJR konsult är en smidig, kostnadseffektiv och snabb lösning när ert företag behöver kvalificerad kompetens och temporär förstärkning, exempelvis vid:

  • organisationsförändringar,
  • systemimplementationer,
  • utvecklingsprojekt,
  • oförutsägbara behov,
  • långtidsfrånvaro eller
  • i en övergångsperiod innan en fast rekrytering är på plats.

Interim management erbjuder specifik spetskompetens eller erfarenhet i samband med affärskritiska eller komplexa projekt, förändringsarbete, transformationsresor, byte av system, förvärv eller företagsfusioner, eller när interna resurser inte är tillräckliga eller överbelastade.

Ett urval av våra Konsult- och Interim Management roller:

Läs mer om vårt erbjudande inom konsult och bemanning eller interim management.

Rekrytering

SJR är er tillförlitliga, trygga och rådgivande rekryteringspartner. Med 30 års erfarenhet, ett omfattande och engagerat kandidatnätverk, genomarbetade och beprövade rekryteringsprocesser samt en följsam arbetsmetodik vet vi vad som krävs för ett framgångsrikt samarbete.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta era behov. Vi erbjuder även kunder Executive Search vid rekrytering till ledande positioner/C-level och extra svårfångade specialister. Vid varje rekrytering fokuserar vi på ert företags målsättningar, utmaningar och organisationskultur vilket gör att vi kan hitta rätt kandidater för era behov. I våra processer ser vi alltid till både kundens och kandidatens bästa – vi bryr oss hela vägen.

Som kund får ni en partner med höga krav på serviceanda, professionalism, diskretion, lyhördhet och effektiva processer. Vi arbetar kompetensbaserat för att säkerställa mångfald i urvalet och erbjuder en mix av digital annonsering och aktiv search i våra egna och externa nätverk samt skräddarsydda testpaket.

Läs mer om vårt erbjudande inom rekrytering och Executive Search.

SJR i Region Syd

SJR arbetar med kunder, konsulter och kandidater över hela landet. I Region Syd har vi kontor i Malmö och Helsingborg och stöttar kunder från Trelleborg i söder, till Lund och vidare till Halmstad i norr.

Kontakta oss på SJR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.