SJR Göteborg

Bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg

Behöver du hjälp att rekrytera i Göteborg? Välkommen till SJR. Vi är ett ledande bemanningsföretag med bas inom Ekonomi och Finans, och hjälper även till inom fler områden kopplat till organisationers affärsstöd. Med 30 års erfarenhet av bemanning och rekrytering samt ett nationellt nätverk av meriterade kandidater kan vi smidigt hitta rätt kompetens till ditt företag.

Kontakta oss

Bemanningsföretag Göteborg 

Är du i behov av bemanning vid exempelvis organisationsförändringar eller långtidsfrånvaro? SJR är ett auktoriserat bemanningsföretag i Göteborg med över 30 års erfarenhet av bemanning inom bland annat Ekonomi, Finans, HR och Supply chain. Vi har ett brett nätverk av erfarna konsulter och hjälper er med bemanning på både kort och lång sikt.

SJR - Rekrytering och bemanningsföretag i Göteborg

Rekryteringsföretag Göteborg

SJR är din tillförlitliga partner för en framgångsrik rekryteringsprocess. Vid varje rekrytering fokuserar vi på ditt företags målsättningar, utmaningar och organisationskultur vilket gör att vi kan hitta rätt kandidater för en långsiktig anställning. Under våra många år i rekryteringsbranschen har vi byggt upp ett engagerat kandidatnätverk och tagit fram den följsamma arbetsmetodik som framgångsrikt matchar ditt företag med rätt kandidat.

Lediga jobb i Göteborg

SJR Göteborg

Adress: Götgatan 16, 411 05 Göteborg

Telefon: 031-333 54 70

Öppettider: Mån-fre, 8-17

Kontakta oss på SJR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.