SJR Uppsala

Rekryterings- och bemanningsföretag i Uppsala

Söker du konsult eller behöver hjälp med rekrytering i Uppsala? SJR är ett rekryterings- och bemanningsföretag i Uppsala som hjälper dig med bemanning av konsulter inom IT och ekonomi. Vi har lång erfarenhet av rekrytering och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina behov.
Vårt kontor hittar du precis vid Stora torget, mitt i centrum och bara ett stenkast från Uppsala Centralstation. Välkommen in till oss för hjälp med din rekrytering!

Kontakta oss

Rekryteringsföretag i Uppsala med fokus på IT

Att på egen hand hitta rätt person för en position inom ekonomi, finans, HR eller IT är svårt – särskilt när du behöver rekrytera någon till en chefsposition. SJR är ett bemanningsföretag i Uppsala som hjälper företag att hitta precis rätt kandidater och konsulter till många olika slags tjänster.

Vi har specialiserat oss på att hitta personer med rätt erfarenhet och kompetens inom just finans- och IT-branschen. SJR hjälper dig oavsett om du söker temporär förstärkning i form av en konsult eller behöver en ny fast anställd i en ledande position.

Vi förstår att varje företag är unikt och att det krävs skräddarsydda lösningar för att hitta rätt personal. Därför arbetar vi som bemanningsföretag nära er för att förstå era behov och kunna erbjuda de kandidater som matchar era specifika behov.

SJR Personal - Rekryterings- och bemanningsföretag i Uppsala

Rekrytering i Uppsala och hela Sverige

Vi är inte bara ett rekryteringsföretag i Uppsala – vi har också kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Vi hjälper företag över hela Sverige att tillsätta tjänster, så oavsett var ditt företag är verksamt så kan du alltid kontakta SJR. Läs mer om vår rekryteringsprocess.

SJR Uppsala

Välkommen till SJR på Vaksalagatan 2 i centrala Uppsala, din rekryteringspartner med gedigen erfarenhet av att hjälpa företag hitta rätt personal. Vi har ett brett nätverk av kvalificerade kandidater och strävar alltid efter att hitta de mest lämpade kandidaterna för varje roll.

Adress: Vaksalagatan 2, 753 31 Uppsala

Telefon: 018-12 21 16

Öppettider: Mån-fre 8-17

Kontakta oss på SJR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.