Lediga jobb

Vi har flera spännande och utvecklande tjänster som vi rekryterar och tillsätter konsulter till!

Connecta med oss

logo_dark
AML Analytiker till ny avdelning hos expansiv storbank

Har du en högskoleexamen inom ekonomi eller juridik och har ett stort intresse för AML? Har du några års erfarenhet från bank och vill fortsätt utvecklas i en renodlad AML tjänst? Sök denna tjänst!

Region Stockholm

logo_dark
Värdepappersadministratör till Fondförvaltningsbolag

Har du intresse för den finansiella marknaden och erfarenhet av administration av finansiella instrument? Vill du fortsätta utvecklas och har viljan att lära dig ännu mer? Då har vi ett spännande fin

Region Stockholm

Ansök senast 2022-02-02

Redovisningsekonom till Danske Bank stiftelsetjänster

En karriär hos oss är en möjlighet att bli en del av en gemenskap med 22 000 kollegor i en kultur som präglas av Team Up, Own It och Be Open. Målet för vår gemensamma resa är att transformera Danske Bank till en bättre bank. För våra kunder, våra medarbetare och samhällena runt omkring oss. […]

Region Göteborg

logo_dark

Ansök senast 2022-05-19

Nu söker vi AML analytiker i Stockholm

Ta nästa steg i din karriär och inom ett attraktivt område

Region Stockholm

Ansök senast 2022-02-08

Accounts Payable Specialist till CellMark!

Drömmer du om att jobba på ett internationellt bolag i en bransch som ständigt utvecklas och där du aldrig behöver ha en tråkig dag på jobbet? Läs vidare, här är tjänsten för dig!

Region Göteborg

logo_dark

Ansök senast 2022-02-28

Junior Ekonom till systembyte

Är du en nyutexaminerad ekonom och har jobbat extra med ekonomi under studierna?Har du lätt för att förstå processer, drivs av att implemtera och ekonomi?Då har vi på SJR ditt nästa uppdrag!

Region Stockholm

logo_dark
HR Manager med intresse för processer!

Är du självgående med erfarenhet inom flera delar inom HR-området? Vill du vara del av en mindre gemenskap i ett internationellt bolag och fortsätta förfina HR-funktionens olika processer? Uppdraget och rollen Till vår kund vars kontor finns på Lindholmen söker vi en HR Manager som ska arbeta med bredden av HR-frågor. Du intar en roll […]

Region Göteborg

logo_dark
SJR söker ekonomiassistenter med SAP

Är du en duktig ekonomiassistent och har erfarenhet från SAP? Vill du fortsätta att utvecklas inom ekonomi så har vi på SJR ditt nästa uppdrag! Välkommen med din ansökan!

Region Stockholm

logo_dark
Supply Chain Coordinator till världsledande företag i Tumba

Har du en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, Inköp eller Logistik och ca 1–2 års erfarenhet av en roll inom Supply Chain där du jobbat i Movex/M3? Då är denna tjänsten rätt för dig!

Region Stockholm

Ansök senast 2022-02-03

Redovisningschef till Recover

Brinner du för redovisning, coachande ledarskap och för att vidareutveckla processer? Vill du arbeta på ett bolag i tillväxt som är marknadsledande inom sin bransch?

Region Uppsala

Bli en del av SJR

Vi har ett gediget nätverk och ser fram emot att du blir en del av det!

Connecta med oss

Contact