SJR Malmö

Rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö

Välkommen till SJR – ditt rekryterings- och bemanningsföretag i Malmö! Vi har lång erfarenhet inom rekryteringsbranschen och hjälper dig att hitta rätt medarbetare eller chef inom kompetensområdena Ekonomi, Finans, HR och IT. Med vår expertis, följsamma arbetsmetodik och nästan 30 år i branschen hittar vi rätt kandidater till de tjänster du behöver tillsätta.

Kontakta oss

Bemanningsföretag Malmö

Vi hjälper dig med din bemanning i Malmö när ditt företag är i behov av att hyra in kompetens under exempelvis en övergångsperiod eller vid organisationsförändringar. Med vår långa erfarenhet av bemanning och ett nationellt nätverk av meriterade konsulter kan vi erbjuda en flexibel lösning som snabbt och smidigt löser de utmaningar som ni står inför.

SJR Möte - Bemannings- och rekryteringsföretag i Malmö

Rekryteringsföretag Malmö

Behöver du hjälp med din rekrytering i Malmö? Att rekrytera rätt kandidater är alltid en utmaning, oavsett vilka tjänster som ditt företag behöver tillsätta. SJR är ett erfaret rekryteringsbolag i Malmö som hjälper dig hitta rätt person med relevant utbildning, erfarenheter och andra kvalifikationer för en långsiktig anställning. Vi är specialister på kompetensområdena Ekonomi, Finans samt HR och har de nätverk och den metodik som krävs för en framgångsrik rekryteringsprocess.

Lediga jobb i Malmö

SJR Malmö

Adress: Carlsgatan 12A, 211 20 Malmö

Telefon: 040-665 51 00

Öppettider: Mån-fre 8-17

Kontakta oss på SJR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.