SJR Helsingborg

Bemannings- och rekryteringsföretag i Helsingborg

Behöver du hjälp med bemanning eller rekrytering i Helsingborg? SJR är ett rekryteringsföretag med 30 års erfarenhet inom branschen. Vi hjälper företag att hitta rätt kompetens genom att identifiera specialister och chefer som matchar era behov. Via vårt omfattande nätverk hjälper vi dig med rekrytering och din bemanning av meriterade konsulter i Helsingborg.

Kontakta oss

Bemanningsföretag Helsingborg

Har ditt företag behov av att hyra in kompetens? SJR är ett bemanningsföretag i Helsingborg som hjälper dig hitta meriterade konsulter när din verksamhet exempelvis står inför organisationsförändringar eller är i behov av en konsult innan en långsiktig rekrytering är på plats. Med ett omfattande nätverk av kandidater inom bland annat Ekonomi, Finans och HR hjälper vi er smidigt med bemanning av kunniga och erfarna konsulter.

SJR - Rekryterings- och bemanningsföretag i Helsingborg

Rekryteringsföretag Helsingborg 

Vår långa erfarenhet kombinerat med vårt breda nätverk av kandidater inom HR, Ekonomi och IT ger dig den bästa förutsättningen att hitta kandidater för fasta anställningar. I varje rekryteringsuppdrag lär vi känna er företagskultur och målsättningar och matchar kandidater med rätt kvalifikationer och kompetenser till ditt företag. Vi arbetar främst med rekrytering av chefer och erfarna specialister.

Lediga jobb i Helsingborg

SJR Helsingborg

Adress: Båthusgatan 9, 252 67 Helsingborg

Telefon: 040-665 51 00

Öppettider: Mån-fre 8-17

Kontakta oss på SJR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.