Lärande nätverkande SJR event

SJR event anmälan

Föreläsningar och nätverkande

SJR bjuder regelbundet in till olika publika möjligheter för lärande, kompetensutveckling, utbyte, föreläsningar med ledande experter och nätverkande där vi delar delar med oss av insikter, växer vårt nätverk och tillsammans utvecklar vår kunskap. Registrera dig nedan för att få information om och inbjudningar till kommande möjligheter.

Anmäl dig till vår utskickslista

SJR Insights

Ett urval av våra tidigare publika föreläsningar samt lärdomar. Läs mer om aktiviteter och artiklar kring kompetensutveckling här.

Kompetensutveckling & lärande för våra medarbetare

Vi arrangerar regelbundet interna föreläsningar och möjligheter för kompetensutveckling inom olika områden för våra interna medarbetare och våra konsulter. Vi ses även flera gånger under året för utbyte med våra konsulter, medarbetare, kunder och andra i vårt nätverk. 

För att hela tiden ligga i framkant och stärka positionen som det självklara konsult- och rekryteringsföretaget för våra kunder, kandidater och medarbetare, krävs kontinuerlig kompetensutveckling och lärande. Vi arbetar för att säkerställa att alla medarbetare har den kompetens som krävs i dag och i framtiden. Vi betraktar kompetensutveckling, lärande och utveckling som ett strategiskt verktyg för att lyckas och nå framgång. Medarbetarnas kompetenser, erfarenheter och engagemang utgör förutsättningar för vår förmåga att nå våra mål.