service-hero

Konsult

Är ert företag i behov av temporär förstärkning? Drivs du av ett utvecklande och flexibelt arbete?

Anlita ossArbeta som SJR-konsultKontakta oss

Temporär förstärkning

Vi på SJR är ledande inom konsultlösningar och tillhandahåller konsulter till företag som är i behov av kompetens under en tidsbegränsad period.

Utvecklande arbete

Våra konsulter drivs av utveckling och besitter specialistkompetens som skapar mervärde för er organisation.

Gedigen konsultstyrka

Med över 250 SJR-konsulter och 100 associerade konsulter kan vi tillsätta kompetenta och anpassningsbara konsulter till temporära positioner.

Tillsättning av konsulter

Oavsett planerade eller oförutsägbara behov krävs flexibla och trygga lösningar. Vi på SJR finns här för er när ni har behov av kompetenta konsulter till temporära uppdrag och positioner. Med vårt omfattande nätverk kan vi presentera kvalificerade konsulter med specialistkompetens.

Genom långa och nära relationer med såväl medarbetare som associerade konsulter kan vi arbeta proaktivt för att tillgodose just ert behov. Det bidrar till att vi har möjlighet att tillsätta en konsult med kort varsel – exempelvis under pågående rekrytering, organisationsförändring, utvecklingsprojekt, föräldraledighet eller systemimplementationer.

Anlita ossArbeta som SJR-konsult

SJR-konsult-rekrytering-Uppsala

Konsulter inom affärsstödsområdet

Med ursprung och bas inom Ekonomi & Finans har vi på SJR stärkt vårt erbjudande med fler områden kopplat till verksamhetens affärsstöd, såsom HR och IT. Våra konsulter är erfarna inom affärsstödsområdet, med fokus på framtidens chefs-, specialist- och hybridroller.

Våra konsultområden

Ett urval av vårt konsulterbjudande

Är ert företag i behov av en konsult? Välkommen att kontakta oss! Är du i stället på jakt efter nya möjligheter i arbetslivet, så kan du titta igenom våra lediga tjänster eller connecta med oss.

SJR-rekrytering-konsult_Syd

Branscher

Att vi som konsult- och rekryteringspartner har god förståelse för och insikt om branscherna som våra uppdragsgivare verkar inom är en viktig framgångsfaktor för att kunna identifiera rätt kandidater och kompetens.  

Exempel på branscher där vi genomför uppdrag: 

  • Financial Services (Bank, Försäkring, Fintech
  • Industri (Energi, Fordon, Basindustri, Läkemedel, Transport) 
  • Consumer/Retail (Detaljhandel, E-handel)
  • Real Estate (Fastighet, Bygg) 
  • Tech (Regtech, IT, Telecom, Spelbolag) 

Kontakta oss så berättar vi mer om våra referenscase i just din bransch

Kontakta oss!

Ett urval av våra kunder

sjr-erik-penser-logo-2
sjr-scania-wordmark-logo
SJR-hemso-logo
sjr-Forsta-AP-Fonden-logo-black
SJR-hsb-logo
SJR-Solina-logo
SSS_logo_liggande-sjr
sjr-epiroc-logo
ikano
sjr-AddSecure-logo
Hässleholm Miljö_SJR kunder
Spendrups_SJR kund
SJR-executive-search-Sodexo-logo
PRI logga SJR kund
HOG_logo_rgb_blue
quote-right

Det jag uppskattar med SJR är att de har otroligt hög beredskap. Vi har samarbetat i närmare tio år och har byggt upp en nära relation. De känner oss som bolag och har förståelse för våra behov – vilka de alltid är flexibla och lyhörda för. I princip samtliga konsulter har senare blivit anställda hos oss, vilket vittnar om en mycket god leveranskvalitet från såväl SJR som konsult!

Mikael Andersson, CFO  Sigma Technology Group AB 

quote-right

Det är en trygghet att ha SJR i ryggen. De fungerar som ett kompetent bollplank, är skickliga på att läsa av kandidater inom branschen och underlättar mitt arbete utifrån ett tidseffektivt perspektiv. Jag upplever att deras omfattande nätverk bidrar till att de kan leverera relevanta kandidater som också är tillgängliga med kort varsel.

Susanne Sjöqvist, Accounting & Reporting Manager på Mitsubishi Logisnext

Anlita en SJR-konsult

Vi ser fram emot att höra från er!

Contact
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
quote-right

Uppdragsvariationen hos SJR är spännande och engagerande. Dessutom är de mycket måna om sina konsulter – det gör att jag känner mig omhändertagen och trygg!

Ann Widerberg, konsult SJR

quote-right

Transparensen i deras processer ger mig en känsla av trygghet, stöttning och professionalism. Jag trivs med att ha SJR i ryggen!

Jenny Berzander, konsult SJR

quote-right

För bolagen innebär nyttjandet av konsulter en extra livlina. Vi på SJR coachar konsulten och står för anställning. I tider av kris och oväntade händelser, exempelvis under en pandemi, kan det inge både flexibilitet och trygghet.

Hanna Niklasson, chef över konsultverksamheten på SJR Väst

Redo för nästa utmaning?

Vill du driva utvecklande förändringsarbeten, påverka din egen arbetssituation och samtidigt ha en stabil partner i ryggen? Vi söker både dig som vill arbeta som anställd konsult och dig som vill arbeta som underkonsult via eget bolag!

Läs mer

w-bild