Privat: Office Coordinator till Ogunsen AB – Hero

Jobba som underkonsult

Söker du större frihet och vill styra din tid själv?

Kanske har du funderat på att starta ett eget företag, men tvekat eftersom du är osäker på hur du skulle hitta uppdrag? Som underkonsult via oss på SJR får du hjälp att hitta uppdrag, samtidigt som du själv håller i taktpinnen.

Att jobba som underkonsult blir allt vanligare. Och fördelarna är många. Som underkonsult bestämmer du helt enkelt själv vilka uppdrag du vill ta och kan tacka nej till förfrågningar som inte passar eller intresserar dig.

Som underkonsult hos SJR:

  • Behöver du inte själv hitta dina uppdrag – det gör vi åt dig!
  • Får du tillgång till intressanta kundföretag och uppdrag
  • Du har, precis som våra anställda konsulter, alltid en konsultchef till hands att diskutera uppdraget med och vid behov få stöd av. 
  • Blir du inbjuden till våra konsultaktiviteter, såsom exempelvis frukostar, digitala föreläsningar, julfest etc.

Vem passar som underkonsult på SJR?

Rollen som underkonsult passar dig som är nyfiken och gillar utmaningar. Du har lätt för att lära dig nya saker och förmågan att lära andra. Du tycker om att arbeta med olika personligheter och i olika företagskulturer. Vi ser gärna att du har kompetens inom ekonomi, juridik, HR eller inköp/logistik då det ofta finns en efterfrågan på sådan kompetens hos våra kunder.

220616-SJR-Stockholm-rekrytering-konsult_Kim-Ruberg-webben

Så blir du underkonsult

Starta ett bolag

Som underkonsult är du egen företagare och har antingen en enskild firma eller ett aktiebolag. Mest fördelaktigt är att starta ett aktiebolag, och det är för att du då kan ta utdelning till lägre skatt

Teckna en företagsförsäkring

Som underkonsult ansvarar du för att ditt bolag har en företagsförsäkring med följande försäkringsmoment; allmän ansvarsförsäkring om 10 miljoner kronor per skada och 20 miljoner kronor per år, ansvarsförsäkring för ren förmögenhetsskada om 2 miljoner kronor per skada och år samt förmögenhetsbrottsförsäkring om 2 miljoner kronor per skada och år. Förmögenhetsbrottsmomentet är endast ett krav för konsultbolag med flera anställda.

Registrera ditt cv

Vill du jobba som underkonsult via SJR? Följ länken nedan för att registrera ditt CV så kontaktar vi dig när det dyker upp ett uppdrag som matchar din profil.

Registrera CV