service-hero

Vårt erbjudande

SJR är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsult- och rekryteringsbolag. Vi hjälper företag med rätt kompetens och människor med rätt utmaning.

Anlita ossKontakta oss

En erfaren och trygg partner

Med över 30 års erfarenhet, ett omfattande och engagerat kandidatnätverk samt en följsam arbetsmetodik är vi på SJR en kunning, tillförlitlig och trygg partner. Vi är dessutom börsnoterade samt auktoriserade.

En långsiktigt partner

Vi vet vad som krävs för ett framgångsrikt samarbete och vårt mål är att vara en långsiktig, rådgivande och lyhörd partner som tillgodoser just era specifika behov.

En hållbar partner

Hållbarhetsarbetet är en integrerad del av vår verksamhet. Genom en tydlig och gedigen hållbarhetsagenda vill vi göra skillnad och bidra till ett mer hållbart arbetsliv och samhälle.

Våra tjänster och affärsområden

Vi hjälper företag med rätt kompetens och människor med rätt utmaning — över hela landet.

Med ursprung och specialisering inom ekonomi och finans har vi idag stärkt vårt erbjudande med närliggande affärsstödsområden, såsom HR, lön, Supply Chain, inköp och IT, samt med ett fokus på chefs-, specialist- och hybridroller.

För oss på SJR är kvalitet och ständig förbättring viktigt. Vi vill vara en konsult- och rekryteringspartner som har god förståelse för och insikt om branscherna som våra uppdragsgivare verkar inom samt näringslivets och omvärldens ständiga utveckling. Inte minst då detta är viktiga framgångsfaktorer för att kunna identifiera rätt kandidater och kompetens samt för att stötta våra kunder långsiktigt. 

Vi arbetar utifrån visionen Professionals Choice Through Life, vilket innebär en ständig strävan efter att skapa långsiktiga relationer med människor och organisationer i vårt nätverk och följa dem genom hela yrkeslivet.

Affärsområden:

  • Ekonomi & Finans
  • HR & Lön
  • Supply Chain & Inköp
  • IT
  • Chefs-, specialist- och hybridroller
SJR - Konsult- och Rekryteringsföretag i norra Sverige

Konsultlösningar

Oavsett planerade eller oförutsägbara behov krävs flexibla och trygga lösningar.

SJR har lång erfarenhet av konsultlösningar och har byggt upp ett gediget och omfattande nätverk som möjliggör snabb tillsättning av värdefull och kvalificerad kompetens.

Se fördelarna med vårt konsulterbjudande och hur det kan stärka ert projekt eller team.

Interim Management

SJR:s Interim Management erbjudande är ett kraftfullt resursalternativ för att tillföra spetskompetens och ledarskap med kort varsel.

Interim management är en flexibel och kostnadseffektiv lösning i samband med bland annat affärskritiska eller komplexa projekt, förändringsarbete, omorganisation, förvärv eller företagsfusioner, pågående rekrytering, längre frånvaro, eller när interna resurser inte räcker till.

Upptäck mer om hur Interim Management kan bidra till din verksamhet.

Interim Redovisningschef - Konsult via SJR
Interim Projektledare - möte och tillsättning på SJR:s kontor

Rekrytering

Vi ser till både kundens och kandidatens bästa — vilket gynnar en framgångsrik och långsiktig rekrytering.

Vi lägger stor vikt vid att lära känna våra kunders organisatoriska kultur, utmaningar och långsiktiga mål. Våra erfarna rekryteringskonsulter har god kännedom både om aktuell bransch och kandidatmarknad. Vår genomarbetade och kompetensbaserade process ger er det bästa kandidaturvalet.

Lär känna vår metod för hur vi matchar rätt talanger med ert företags unika behov.

Executive Search

Rekrytering till ledningspositioner/C-level och av affärskritiska specialister.

Våra erfarna seniorkonsulter har höga krav på serviceanda, professionalism, diskretion och lyhördhet. Vi identifierar toppkandidater genom vår långa och gedigna erfarenhet, våra effektiva och kvalitetssäkrade processer, vårt konsultativa arbetssätt samt vårt stora och engagerade nätverk.

Upptäck vårt erbjudande inom Executive Search och hitta rätt ledare som lyfter er verksamhet.

SJR-Executive-Search-ledare-chefer-ledande-positioner-3
SJR konsult hållbarhet CSRD

Hållbarhetstjänster & CSRD

Vi stöttar våra kunder med den kompetens som krävs för att utveckla, förverkliga och rapportera företagets hållbarhetsarbete, även i samband med de nya CSRD direktiven.

Vi är själva insatta i de nya standarderna och har den kunskap och det nätverk som krävs för att identifiera relevanta erfarenheter inom detta snabbt framåtskridande utvecklingsområde.

Lär dig mer om hur våra hållbarhetskonsulter kan bidra till ditt företag

Second Opinion

Vid interna rekryteringar eller rekrytering i egen regi kan det vara värdefullt med ett oberoende och professionellt utlåtande av befintliga kandidater. Antingen har ni ett par slutkandidater som ni vill ställa mot varandra eller en intern kandidat som ni vill utvärdera.

Genom välbeprövade tester och djupintervjuer gör vi en objektiv bedömning och tar fram ett beslutsunderlag som kvalitetssäkrar processen och hjälper er att fatta rätt beslut utifrån aktuell kravprofil.

Få en oberoende utvärdering med vår Second Opinion.

SJR-Executive-Search-chefsrekrytering-personal-och-ledarskap-kompetens
SJR Väst Utvecklande Ledarskap

Rådgivning & Utveckling

Vi stöttar våra kunder med rådgivning, ledarskapsutveckling och skräddarsydda utbildningar, bland annat inom karriärrådgivning, teamutveckling och Utvecklande Ledarskap (UL). SJR skräddarsyr program anpassade efter era behov och våra erfarna coacher fungerar som stöd och rådgivare under hela processen.

Utforska våra rådgivnings- och utvecklingstjänster för att stärka ert team.

Hållbarhet och socialt ansvarstagande

Hållbarhetsarbetet är en integrerad del av verksamheten och vårt dagliga arbete, sedan vår start för över 30 år sedan. För oss är det viktigt att bidra till ett bättre samhälle, ett samhälle där olikhet är en tillgång och mångfald och inkludering en självklarhet. Vår ambition är att göra skillnad och att ha ett hållbart företagande, men också att bidra till ett mer hållbart arbetsliv och samhälle. Vår hållbarhetsagenda består av fyra fokusområden med tillhörande mål: ansvarsfullt företagande, arbetssätt som gör skillnad, hållbara medarbetare samt klimatsmart verksamhet.

Upptäck hur vi bidrar till ett mer hållbart samhälle och arbetsliv.

SJR Hållbarhet

Ett urval av våra kunder

Hitachi – SJR kund – logo
sjr-scania-wordmark-logo
SJR-hemso-logo
sjr-Forsta-AP-Fonden-logo-black
SJR-Solina-logo
SSS_logo_liggande-sjr
sjr-epiroc-logo
ikano
Hässleholm Miljö_SJR kunder
sjr-erik-penser-logo-2
sjr-AddSecure-logo
SJR-hsb-logo
Spendrups_SJR kund
SJR-executive-search-Sodexo-logo
PRI logga SJR kund
HOG_logo_rgb_blue
quote-right

SJR genomförde en mycket grundlig och genomarbetad rekrytering från start till slut – processen var en otroligt positiv upplevelse. Samarbetet präglades av uppföljning, återkoppling och utvecklande dialog. Jag ger mina varmaste rekommendationer till alla som söker en proffsig rekryteringspartner.

Natalie Kullenstjärna, tillsatt kandidat

quote-right

Samarbetet med SJR har varit jättebra – professionellt hanterat från början till slut. Det var tydlig kommunikation och information med uppföljningar mellan samtliga parter. Det gjorde mig trygg i processen. Jag är glad över att jag fick upp ögonen för just den här tjänsten via SJR’s annonser på LinkedIn.

Charlotte Prior, tillsatt kandidat

Stärk ert team med oss på SJR

Vi ser fram emot att höra från er!

Contact
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.