Vi på SJR kan med stolthet meddela att Christer Olsson gästar oss för en digital föreläsning fredagen den 18/11!

Allting i livet är antingen under utveckling eller avveckling, det menar Christer. Den som står still i en värld som ständigt rör sig kommer snart att hamna efter. Därför är vilja, utveckling och ständigt lärande otroligt viktigt för vår lycka och framgång.

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare och coach till några av de mest erfarna ledarna. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor och inspirerar till handling. Med hjälp av konkreta verktyg får du möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i relationer.

Länk till föreläsningen med Christer Olsson

Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Hans ambition är att så tankefrön för att du ska gå från att veta till att göra. Det handlar om utveckling och att vara en nyfiken människa som hela tiden testar nya vägar och lösningar.

Var: Digital
När: 18/11, kl: 12.00-13.00
Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla.
Varmt välkommen till en intressant och givande föreläsning!

Anmäl dig här

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
4 april, 2024

Digital Föreläsning: Azra Osmancevic & Framtidssäkrat ledarskap

SJR presenterar stolt nästa talare i vår digitala föreläsningsserie — Azra Osmancevic, som gästar oss fredagen den 3/5 för att prata om framtidssäkrat ledarskap!
Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.