Den 28 januari gästades vi av ekonomiprofessorn Micael Dahlen under en digital föreläsning. Vi inledde därmed det nya året med ny inspiration och riktar ett stort tack till Micael som delade med sig av tankeställare och spännande reflektioner kring framtiden.

SJR-digital-forelasning-framtiden-Micael-Dahlen_2-webben

För att summera föreläsningen vill vi skicka med tre stycken key takeaways: 

  1. Det är smart att glömma
  2. Gräm dig mindre, lev mer!
  3. Följ ditt leende och gör mer av det som gör dig lycklig

Micael lyfte vikten av att nyttja den kompetens du har idag och samla ny kompetens inför framtiden. Det finns nya saker att lära och nya vägar att ta – skapa möjligheter!

Tusen tack för den här gången! 


/SJR 

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
4 april, 2024

Digital Föreläsning: Azra Osmancevic & Framtidssäkrat ledarskap

SJR presenterar stolt nästa talare i vår digitala föreläsningsserie — Azra Osmancevic, som gästar oss fredagen den 3/5 för att prata om framtidssäkrat ledarskap!
Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.