Den 28 januari gästades vi av ekonomiprofessorn Micael Dahlen under en digital föreläsning. Vi inledde därmed det nya året med ny inspiration och riktar ett stort tack till Micael som delade med sig av tankeställare och spännande reflektioner kring framtiden.

SJR-digital-forelasning-framtiden-Micael-Dahlen_2-webben

För att summera föreläsningen vill vi skicka med tre stycken key takeaways: 

  1. Det är smart att glömma
  2. Gräm dig mindre, lev mer!
  3. Följ ditt leende och gör mer av det som gör dig lycklig

Micael lyfte vikten av att nyttja den kompetens du har idag och samla ny kompetens inför framtiden. Det finns nya saker att lära och nya vägar att ta – skapa möjligheter!

Tusen tack för den här gången! 


/SJR 

Fler nyheter

Event
16 maj, 2022

Det är en hjälteinsats att donera blod!

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras i syfte att uppmärksamma blodgivning och blodgivares livsviktiga insats i samhället.
Möt våra medarbetare
22 april, 2022

“SJR stöttade mig i min rehabilitering tillbaka till arbetslivet”

Maja Nilsson påbörjade sin resa hos oss på SJR för närmare sju år sedan som konsult. Hennes karriär inleddes med ett uppdrag som redovisningsekonom och idag arbetar hon på kontoret i Göteborg som konsultchefsassistent.
Executive Search
Kompetensartiklar
30 mars, 2022

Ledarskapet som kompetens

SJR Executive Search (tidigare Ogunsen Executive Search) rekryterar ledare och talanger på högsta nivå – människor som på riktigt gör skillnad i krävande miljöer. Givet rådande situation som påverkar oss alla i någon mån har vi har pratat med några av d...