Den 28 januari gästades vi av ekonomiprofessorn Micael Dahlen under en digital föreläsning. Vi inledde därmed det nya året med ny inspiration och riktar ett stort tack till Micael som delade med sig av tankeställare och spännande reflektioner kring framtiden.

SJR-digital-forelasning-framtiden-Micael-Dahlen_2-webben

För att summera föreläsningen vill vi skicka med tre stycken key takeaways: 

  1. Det är smart att glömma
  2. Gräm dig mindre, lev mer!
  3. Följ ditt leende och gör mer av det som gör dig lycklig

Micael lyfte vikten av att nyttja den kompetens du har idag och samla ny kompetens inför framtiden. Det finns nya saker att lära och nya vägar att ta – skapa möjligheter!

Tusen tack för den här gången! 


/SJR 

Fler nyheter

Kompetensutveckling
Möt våra medarbetare
27 oktober, 2023

Värdet av utvecklande ledarskap

Hanna Niklasson leder SJR:s erbjudande inom Utvecklande Ledarskap (UL). Vi bad Hanna dela med sig av varför UL är en så bra metod och hur det leder till bättre ledarskap och organisationer.
Kompetensutveckling
Kundstory
Rekrytering
18 oktober, 2023

SJR Insights: Förändring och det moderna ledarskapet

Jenny Hammarberg har en spännande bakgrund med ledarskapsroller inom många olika miljöer. Att växa organisationer och team, innovation och förändringsledning är några av hennes expertområden. Vi bad Jenny dela med sig av sina reflektioner gällande det m...
Event
Kompetensutveckling
27 september, 2023

SJR Insights: Nicholas Fernholm och Möjligheterna med AI

Nicholas Fernholm, en framstående expert inom förändringsledning och teknologisk innovation, gästade SJR den 22 september för en öppen digital föreläsning om AI – att gå från risk till möjligheter. Vi tar med oss en hel del lärdomar och reflektioner, in...