image2.jpeg

Att säkra upp sitt företag i den digitala sfären

Igår kväll bjöd vi på SJR Stockholm in våra konsulter till en föreläsning på det heta temat cybersäkerhet i det digitala landskapet, på Convendum i Stockholm. På besök hade vi Tobias Stråhle, auktoriserad revisor partner, som delade med sig av de fem rådande megatrender som påverkar den globala säkerheten. Därefter tog Per Arne Molin vid, områdesansvarig för IT-säkerhetsavdelningen och partner på PWC, för att ta oss igenom de risker som finns och vad man bör tänka på för att säkra upp för sitt företag i den digitala sfären. Vi vill rikta ett stort tack till våra föreläsare för kvällen och de konsulter som kom och lyssnade och minglade.

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
4 april, 2024

Digital Föreläsning: Azra Osmancevic & Framtidssäkrat ledarskap

SJR presenterar stolt nästa talare i vår digitala föreläsningsserie — Azra Osmancevic, som gästar oss fredagen den 3/5 för att prata om framtidssäkrat ledarskap!
Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.