SJR presenterar stolt nästa talare i vår digitala föreläsningsserie —
Azra Osmancevic, som gästar oss fredagen den 3 maj för att prata om framtidssäkrat ledarskap!

Under föreläsningen "Framtidssäkrat ledarskap" kommer Azra Osmancevic att bjuda på en inspirerande resa genom hennes erfarenheter som ledare inom olika branscher. Med en unik kombination av handfasta tips, roliga anekdoter och framgångsstrategier under tuffa tider, kommer Azra att dela med sig av sina värdefulla insikter.

Azra kommer att erbjuda konkreta och praktiska råd som är direkt applicerbara för ledare på alla nivåer. Genom att dela med sig av sina personliga erfarenheter och framgångar kommer hon att visa hur man kan navigera framgångsrikt genom förändringar och utmaningar, samtidigt som man bygger en stark och motståndskraftig organisation.

Denna föreläsning är ett måste för alla som strävar efter att utveckla sitt ledarskap och skapa en framgångsrik organisation i dagens konkurrensutsatta affärsvärld. 

Varmt välkommen till en inspirerande föreläsning!

Om Azra:
Azra Osmancevic är VD och koncernchef på Third Ear Studio, en av Nordens ledande podcastkoncerner. Tidigare var hon Vice President Operations Nordics på Viaplay Group. Azra är även medgrundare av legal tech-bolaget Justic samt av Femtorship, ett mentorskapsprogram för unga kvinnor. Hon är en aktiv affärsängel och innehar flera styrelseuppdrag. Hon inledde sin karriär som advokat och har bland annat arbetat på Mannheimer Swartling samt tjänstgjort som tingsnotarie vid Stockholms tingsrätt. Azra har flera gånger uppmärksammats för sitt ledarskap. År 2023 rankades Azra som nummer 1 på Ledarnas årliga lista över Sveriges främsta kvinnliga ledare och 2022 tilldelades hon utmärkelsen Digital Leader of the Year vid Nordic Women in Tech Awards. Hon har gedigen erfarenhet som global talare inom ämnen som framtidsorienterat ledarskap, affärsutveckling, entreprenörskap, artificiell intelligens, försäljning/growth-strategi samt affärsjuridik.

Fredagen den 3 maj
Kl 12.00-13-00
Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla. 

Vänligen registrera dig nedan. En länk till den digitala föreläsningen mailas ut några dagar innan föreläsningen.

Anmäl dig här

 

Lärande nätverkande SJR event

Anmäl dig till vår utskickslista
SJR bjuder regelbundet in till olika möjligheter för lärande, kompetensutveckling och nätverkande där vi delar delar med oss av insikter, växer vårt nätverk och tillsammans utvecklar vår kunskap genom att lyssna på ledande experter. Registrera dig här för att få information om och inbjudningar till kommande möjligheter.

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.
Hållbarhet
Kompetensutveckling
1 februari, 2024

SJR ett Karriärföretag 2024

Vi har glädjen att meddela att SJR har blivit utnämnt som ett Karriärföretag 2024!