Emilia har arbetat som konsult hos oss på SJR sedan mars 2021, och relationen sträcker sig längre tillbaka än så då hon även blivit direktrekryterad till kund för ett antal år sedan. Hennes kompetens, vilja att utvecklas och göra skillnad hos kunden lyste starkt redan under vår första intervju. En ömsesidig positiv upplevelse som har gjort ett starkt avtryck.

220512-SJR-konsult-Emilia-Toninska_2-VALD-webben

– Mitt starkaste minne med SJR är min första intervju, som genomfördes av Emma Hultberg i rollen som Talent Manager. Det var något speciellt med den intervjun. Jag upplever det som att hon har förmågan att fånga de bästa egenskaperna hos kandidaterna. Det var en superproffsig, välkomnande och avslappnande upplevelse som har präglat mitt arbetsliv. När jag träffar nya kunder vill jag att de ska få samma känsla som jag fick, inleder Emilia.

Redovisningsekonom i internationella miljöer

Emilia är en universitetsutbildad internationell redovisningsekonom med lång erfarenhet av finans, controlling, digitalisering, processer och systemutveckling. Hennes erfarenhet karaktäriseras av kompetens inom olika områden och roller på internationella bolag. Intresset för ekonomirelaterade frågor i internationella miljöer har hon med sig sedan unga år och det har kommit att bli hennes styrka i arbetet.

– Det krävs erfarenhet och förståelse för redovisning för att hantera olika bolagsformer, länder och processer. Inte minst för att lagar och regler skiljer sig åt, berättar Emilia.

Rollen som konsult hos SJR

Idag innehar Emilia en konsultroll som redovisningsekonom i en internationell miljö på Tyréns Sverige AB. Där ansvarar hon för löpande redovisning, bokföring och rapportering för fyra av bolagen i koncernen. Ett omfattande arbete från ax till limpa som för med sig utveckling.

– Jag älskar utveckling på alla möjliga sätt. Det i kombination med variation av arbetet gör att jag trivs väldigt bra som konsult, säger Emilia.

quote-green-right

SJR är inkännande och lyhörda för vad jag är intresserad av. De har en dialog med mig inför val av nya uppdrag för att skapa rätt matchning. De värdesätter mina åsikter

Emilia, konsult

Vikten av nära dialog

– Jag kan när som helst vända mig till min konsultchef och berätta om utmanade situationer och vara säker på att de kommer ta mig och min hälsa i beaktande. SJR är måna om sina medarbetare och kunder, därför vet jag att de kommer göra sitt yttersta för att lösa det på bästa möjliga sätt. De är lyhörda och ser till att samtliga parter mår bra!, avslutar Emilia.

Tre snabba med Emilia

Hur är uppdragen som konsult?

– Det är olika längd på uppdragen och tillsättningen sker i samråd med min konsultchef och kunden. Hon tar fram förslag på uppdrag som hon anser passar mig, sedan går vi igenom dem tillsammans. Min relation med SJR symboliseras av ärlighet och nära dialog.

Vad är det bästa med att vara konsult?

– Jag uppskattar utvecklingen och variationen! Det finns många utvecklingsmöjligheter i och med att man kan byta arbetsplatser och arbetsuppgifter. SJR har lärt känna mig och mina önskemål. Så fort jag tänker tillbaka på mitt första intryck av företaget blir jag glad och får ett leende på läpparna.

Berätta mer om kulturen på SJR!

– SJR känns som en familj. Jag upplever att det är ett glatt gäng som har nära och bra relation med varandra. Det är ett enat företag som strävar efter samma mål, precis som ett hockey- eller fotbollslag. Jag känner mig inkluderad även om jag arbetar på avstånd. Man känner lagandan men det är svårt att beskriva, det måste nog upplevas!

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.
Hållbarhet
Kompetensutveckling
1 februari, 2024

SJR ett Karriärföretag 2024

Vi har glädjen att meddela att SJR har blivit utnämnt som ett Karriärföretag 2024!