Utmärkelser som Årets rookie, Årets säljare och Årets prestation med teamet vittnar om den målinriktade inställningen Linda Orrö besitter. Hon har gedigen bakgrund inom försäljning och säljledning samt över 20 års erfarenhet från rekryteringsbranschen. Idag är hon försäljningschef för region väst på SJR.

SJR-Linda-Orro-goteborg-forsaljningschef-webben

Linda Orrö har arbetat på SJR i 11 år och har omfattande kunskap kring verksamhetens behov och målsättningar. I rollen som försäljningschef krävs ett utvecklat helhetsperspektiv som möjliggör att hon kan delta i ett flertal projekt inom organisationen. Hon ser den operativa chefsrollen som både lärorik och utmanande.

– Rollen som försäljningschef är varierande; det gäller att vara nyfiken på såväl nuvarande arbetsprocesser som kommande förändringar. Kundernas önskemål måste vara prioriterade samtidigt som du alltid måste se till organisationens bästa, inleder Linda.

Ett professionellt och engagerat arbetssätt

SJR står för kvalitet och professionalism och är ett av landets ledande rekryterings- och konsultföretag. Företaget har en kvalitativ rekryteringsprocess som innefattar gedigna och beprövade arbetsprocesser – som säkerställer rätt person på rätt plats.

– Vi lägger fokus på att lära känna våra kunders organisatoriska kultur så att vi kan presentera en individ som passar verksamheten. Varje enskild kund arbetar med en specialist för att säkerställa att deras specifika behov tillgodoses. I processen ingår noggrann bedömning av kandidatens kompetens och personlighet för att gynna en långsiktig rekrytering eller konsulttillsättning, berättar Linda.

Alla som arbetar på SJR besitter en viktig funktion för organisationen. Ett nära samarbete sinsemellan leder till goda resultat för samtliga parter.

quote-green-right

Jag kan från hjärtat säga att jag står för det vi levererar

Linda Orrö, försäljningschef för region väst på SJR.

– Jag kan från hjärtat säga att jag står för det vi levererar – tack vare mina kollegors kvalitativa och noggranna arbete i alla led. Vi tillsätter specialistroller med goda resultat och hög kvalitet, vilket är ett resultat av vår långa erfarenhet, breda kompetens och vårt starka nätverk. Vi ser att hybridroller växer sig starkare och genom våra kompetensområden kan vi bidra till våra kunders utveckling, berättar Linda.

Hög trivsel leder till framgångsrika resultat

Linda brinner för samarbetet mellan medarbetarna på kontoret och värdesätter ärliga kundmöten som skapar långsiktiga relationer. Teamwork och öppenhet gäller såväl internt som externt. Att bedriva verksamheten med positiv attityd gynnar inte bara arbetsmiljön, utan även resultaten. Linda minns att den goda stämningen som råder på SJR var utpräglad redan för 11 år sedan, och hon uppskattar att kulturen är stark än idag.

– Kulturen på SJR präglas av engagerade och målinriktade medarbetare som arbetar gemensamt mot uppsatta mål. Det är ett familjärt bolag med hjärtat på rätt ställe och förlåtande kultur!, avslutar Linda Orrö.

3 snabba med Linda Orrö

 

Vad uppskattar du med SJR?
– Mina fantastiska kollegor och även våra duktiga konsulter som utför ett värdefullt arbete för våra kunder. Sedan är den goda arbetsmiljön en klar fördel med att arbeta här – det finns ett humant tänk bland såväl ledning som medarbetare.

Vad utmärker en lyckad rekryteringsprocess?
– Att vi har uppfyllt kundens och kandidatens behov och överträffat deras förväntningar. För oss är det betydelsefullt att kandidaten kommer till sin nästa utmaning i livet – där individen kan tillföra driv och kompetens som bidrar till företagets utveckling.

Vilket är ditt hittills bästa minne från SJR?
– För mig handlar det om alla small wins i vardagen med kollegorna! Men ska jag plocka ett guldkorn så är det när koncernen besteg Kebnekaise år 2015. Det innefattade teamwork och gemensam kämpaglöd och är något jag ser tillbaka på med glädje. Klarade vi det så klarar vi det mesta!

Fler nyheter

Konsultuppdrag
Kundstory
Rekrytering
4 juli, 2022

Ett omfattande rekryteringsarbete som resulterade i ett diversifierat team

Alfdex AB är världens ledande leverantör av högeffektiva lösningar separering av vevhusgaser i dieselmotorer. De huserar i Landskrona och har ett nära samarbete med oss på SJR sedan många år tillbaka. Vi har haft konsulter inne i omgångar och tillsatt h...
Möt våra medarbetare
13 juni, 2022

Viljan att utvecklas driver Emilia framåt i konsultbranschen

Emilia har arbetat som konsult hos oss på SJR sedan mars 2021, och relationen sträcker sig längre tillbaka än så då hon även blivit direktrekryterad till kund för ett antal år sedan. Hennes kompetens, vilja att utvecklas och göra skillnad hos kunden lys...
Event
16 maj, 2022

Det är en hjälteinsats att donera blod!

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras i syfte att uppmärksamma blodgivning och blodgivares livsviktiga insats i samhället.