Sandra Bengtsson har testat många olika banor under sin karriär – men det var först när hon landade sin första roll på SJR år 2013 som hon kände att “Jag har hittat hem”. Sju år senare är hon nu tillbaka på bolaget efter en kortare avstickare och personifierar därmed ett lysande exempel på visionen Professionals Choice Through Life. Idag arbetar Sandra som Senior Account Manager, med goda kundrelationer närmast hjärtat.

SJR-Sandra-Bengtsson-senior-account-manager-webben

Omfattande bakgrund inom flera branscher 

Sandras karriär har karaktäriserats av ett mod kring att utmana sig själv. Hon räds inte av att testa på en helt annan bana eller lära sig ett nytt yrke från grunden. Under åren har hon hunnit med att utbilda sig inom och producera radio, studera projektledning, arbeta med försäljning och fungera som konsult- och bemanningskoordinator.

– Mitt motto har alltid varit att “Det har jag aldrig gjort förut, det är jag säkert bra på!”. Under resans gång har jag lärt mig otroligt mycket och fått såväl erfarenhet som kompetens. När jag väl kom i kontakt med SJR efter en rekryteringsannons kände jag direkt att jag hade hittat hem. Jag blev varmt välkomnad och förstod från första stund att det här är ett riktigt härligt gäng. Precis som de beskrev sig i annonsen!, inleder Sandra.

Professionals Choice Through Life 

När Sandra antog rollen som innesäljare var det första gången hon arbetade aktivt med försäljning. Hon tog sig an rollen med stor entusiasm, tydliga mål, tydlig riktning och ett tydligt erbjudande – efter enbart fyra månader utvecklades rollen till kundansvarig. Efter ett par år på SJR tog karriären ny vändning och Sandra valde att utveckla sina erfarenheter på annat håll. Men till slut längtade hon “hem”.

quote-green-right

Vår vision Professionals Choice Through Life syftar till att vi följer våra medarbetare genom yrkeslivet, och att det finns möjligheter att komma tillbaka.

Sandra, Senior Account Manager på SJR Syd

– Sedan april 2021 är jag tillbaka på SJR igen och det känns helt rätt! Vår vision Professionals Choice Through Life syftar till att vi följer våra medarbetare genom yrkeslivet, och att det finns möjligheter att komma tillbaka. Vilket passade mig som handen i handsken. Jag har arbetat mycket med försäljning under de senaste åren och när kunder frågar vad som gör skillnaden mellan bolag svarar jag alltid samma sak. Mina kollegor är skillnaden, berättar Sandra.

“Jag älskar att bygga kundrelationer” 

Idag arbetar Sandra som Senior Account Manager, en roll där hon framför allt drivs framåt av kundkontakt, nyfikenhet och relationer. Hennes dagliga arbete präglas av kontinuerlig dialog med potentiella och nuvarande kunder, allt för att kunna lära känna företaget i fråga från topp till tå. Att skapa en fulländad helhetsbild. För att lyckas med det beskriver hon att det handlar om att kunna lyssna och våga ställa utvecklande frågor.

– Jag drivs verkligen av att få tillsätta rätt kompetens till rätt företag, och jag älskar kontakten jag har med såväl kunder som kollegor. Dessutom är det otroligt spännande att få en insikt i så många olika branscher, det skapar en variation som jag trivs med!, avslutar Sandra.

Tre snabba med Sandra

Vilken är din hjärtefråga?
– Att få göra skillnad hos våra kunder tillsammans med mina kollegor.

Hur skulle du beskriva arbetsmiljön och kulturen på SJR?
– Kort summerat: du är aldrig ensam. Kulturen är öppen och inkluderande vilket gör att du alltid har någon att prata med. Det är något unikt med den framåtsträvande kulturen här: vi är som ett fotbollslag som stöttar, passar och hejar på varandra. Vi behöver varandra för att komma framåt – och när vi spelar för laget vinner vi också matchen.

Vad uppskattar du mest med SJR som arbetsgivare?
– För mig är det viktigt att jag får vara jag på en arbetsplats. Det får jag på SJR, jag har alltid blivit bemött med lyhördhet och respekt.

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.
Hållbarhet
Kompetensutveckling
1 februari, 2024

SJR ett Karriärföretag 2024

Vi har glädjen att meddela att SJR har blivit utnämnt som ett Karriärföretag 2024!