Atos Medical är världsledande inom laryngektomi och arbetar med att förenkla vardagen för människor som behöver ett stoma för att andas. Med specialisering inom området, en grund i klinisk forskning och innovativa lösningar driver de den fortsatta utvecklingen framåt. Under 2020 valde företaget att expandera ekonomiavdelningen i samarbete med SJR.

SJR-rekrytering-atos-medical-nedir-muratovic

Lyhördhet och gedigen erfarenhet

Med över 30 års erfarenhet av vård inom laryngektomi, 20 kontor och närmare 700 anställda över hela världen är Atos Medical ett väletablerat företag inom branschen. Huvudkontoret är baserat i Hyllie i södra Sverige och har för närvarande 50 anställda på plats. Under 2020 stod företaget inför en nyrekrytering och blev rekommenderade att kontakta SJR.

Rekryteringen till ekonomiavdelningen genomfördes i samstämmighet med Nedir Muratovic som har arbetat på Atos Medical i sju år och innehar rollen som Director Business Support & Controlling.

– Jag inledde ett samarbete med SJR, specifikt Magnus Mellborg, på rekommendation av en kollega. Samarbetet inleddes med ett längre samtal där jag förklarade vad vi sökte och Magnus var otroligt lyhörd, han förstod vårt behov från start. Vi kom mycket bra överens, vilket har främjat en tät dialog genom hela processen, inleder Nedir.

Skarp leverans utifrån kravspecifikation 

Efter en genomarbetad rekryteringsprocess gick ett urval av kandidaterna vidare för intervjuer med representanter från Atos Medical. Nedir beskriver att han uppskattade processen då Magnus använde sin gedigna erfarenhet inom rekrytering för att agera rådgivare och bollplank.

quote-green-right

Det är en utmaning att hitta bra matchningar för den här rollen på marknaden, men han hittade rätt i den fina balansen mellan personlighet, kostnad och erfarenhet

Nedir, Director Business Support & Controlling på Atos Medical

– Samtliga kandidater som Magnus levererade var kvalificerade utifrån vår kravspecifikation. Det är en utmaning att hitta bra matchningar för den här rollen på marknaden, men han hittade rätt i den fina balansen mellan personlighet, kostnad och erfarenhet. Vi är otroligt nöjda med leveransen från SJR och att vi lyckades rekrytera Joakim, det är rätt person på rätt plats!, berättar Nedir.

Trygg rekryteringsprocess

Vidare beskriver Nedir att samarbetet har karakteriserats av kontinuerlig avstämning och uppföljning – vilket skapade trygghet i rekryteringsprocessen.

– Helhetsintrycket av SJR som samarbetspartner är positivt och professionellt. Det jag värdesätter allra högst är att processen har fungerat samstämmigt från början till slut. Mitt arbete har förenklats med deras hjälp och jag ser fram emot att samarbeta med företaget igen i framtiden!, avslutar Nedir.

Fler nyheter

Kompetensutveckling
20 september, 2023

SJR Insights: AI med Danica Kragic

SJR gästades av Danica Kragic, en av världens ledande forskare och experter inom artificiell intelligens, robotik och maskininlärning. Kontinuerligt lärande och att fördjupa vår kunskap inom AI är viktigt för oss på SJR. Vi tar med oss en hel del insigh...
Event
Kompetensutveckling
8 september, 2023

Digital Föreläsning med Nicholas Fernholm

SJR presenterar med stolthet vår nästa talare i vår digitala föreläsningsserie — Nicholas Fernholm, som gästar oss fredagen den 22/9 för att prata om AI!
Konsult
Möt våra medarbetare
Rekrytering
25 augusti, 2023

“SJR följer med hela yrkeslivet”

Lisa Wiklund är en av personerna som vi har följt genom livet och vår resa sträcker sig tillbaka till 1996 då hon började hos oss som HR-konsult. Sedan dess har hon varit såväl rekryteringskonsult som kund, och även rådgivare på senare år. D