Står ert företag inför utmaningar och förändringsarbete? SJR sträcker ut en hjälpande hand – med professionell rådgivning och unik specialisering. Vi har under de senaste lågkonjunkturerna varit en naturlig partner för många företag i deras arbete att hitta nya jobb eller andra karriärmöjligheter för sina medarbetare. Genom att välja oss som samarbetspartner kan era medarbetare få ett professionellt stöd i sin vidareutveckling. Ett stöd som grundar sig i vår gedigna kompetens inom rådgivning, erfarenhet från konsult- och rekryteringsverksamhet, samt vårt branschkunnande och breda kontaktnätverk.

SJR-Karriarradgivning-omstrukturering-medarbetare-webben

Företagsanpassat upplägg

Vi på SJR kan tillhandahålla ett företagsanpassat upplägg och skräddarsytt program, utifrån era behov. Inom vår karriärcoachning erbjuder vi kartläggning, individuella samtal, utvärdering av personlighetsprofil, seminarier samt rådgivning. Vi vägleder ert företag och era medarbetare genom fem möten i olika etapper, och upprätthåller dessutom löpande kontakt och återkoppling.

Karriärrådgivning skapar trygghet vid förändringar

Våra medarbetare är personal- och beteendevetare med lång erfarenhet av arbete med människor. Det är vår styrka, och er möjlighet. Det är viktigare nu än någonsin att vi tar till vara på vårt lösningsorienterade förhållningssätt som grundar sig på respekt och trygghet. Vi kan på ett ansvarsfullt och företagsanpassat sätt hjälpa er att ta till vara på de mänskliga resurserna som finns hos ett företag i förändring. Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt.

quote-green-right

Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt

SJR.

Fler nyheter

Kompetensutveckling
20 september, 2023

SJR Insights: AI med Danica Kragic

SJR gästades av Danica Kragic, en av världens ledande forskare och experter inom artificiell intelligens, robotik och maskininlärning. Kontinuerligt lärande och att fördjupa vår kunskap inom AI är viktigt för oss på SJR. Vi tar med oss en hel del insigh...
Event
Kompetensutveckling
8 september, 2023

Digital Föreläsning med Nicholas Fernholm

SJR presenterar med stolthet vår nästa talare i vår digitala föreläsningsserie — Nicholas Fernholm, som gästar oss fredagen den 22/9 för att prata om AI!
Konsult
Möt våra medarbetare
Rekrytering
25 augusti, 2023

“SJR följer med hela yrkeslivet”

Lisa Wiklund är en av personerna som vi har följt genom livet och vår resa sträcker sig tillbaka till 1996 då hon började hos oss som HR-konsult. Sedan dess har hon varit såväl rekryteringskonsult som kund, och även rådgivare på senare år. D