Står ert företag inför utmaningar och förändringsarbete? SJR sträcker ut en hjälpande hand – med professionell rådgivning och unik specialisering. Vi har under de senaste lågkonjunkturerna varit en naturlig partner för många företag i deras arbete att hitta nya jobb eller andra karriärmöjligheter för sina medarbetare. Genom att välja oss som samarbetspartner kan era medarbetare få ett professionellt stöd i sin vidareutveckling. Ett stöd som grundar sig i vår gedigna kompetens inom rådgivning, erfarenhet från konsult- och rekryteringsverksamhet, samt vårt branschkunnande och breda kontaktnätverk.

SJR-Karriarradgivning-omstrukturering-medarbetare-webben

Företagsanpassat upplägg

Vi på SJR kan tillhandahålla ett företagsanpassat upplägg och skräddarsytt program, utifrån era behov. Inom vår karriärcoachning erbjuder vi kartläggning, individuella samtal, utvärdering av personlighetsprofil, seminarier samt rådgivning. Vi vägleder ert företag och era medarbetare genom fem möten i olika etapper, och upprätthåller dessutom löpande kontakt och återkoppling.

Karriärrådgivning skapar trygghet vid förändringar

Våra medarbetare är personal- och beteendevetare med lång erfarenhet av arbete med människor. Det är vår styrka, och er möjlighet. Det är viktigare nu än någonsin att vi tar till vara på vårt lösningsorienterade förhållningssätt som grundar sig på respekt och trygghet. Vi kan på ett ansvarsfullt och företagsanpassat sätt hjälpa er att ta till vara på de mänskliga resurserna som finns hos ett företag i förändring. Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt.

quote-green-right

Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt

SJR.

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.
Hållbarhet
Kompetensutveckling
1 februari, 2024

SJR ett Karriärföretag 2024

Vi har glädjen att meddela att SJR har blivit utnämnt som ett Karriärföretag 2024!