Vi på SJR vill rikta vårt varmaste tack till dig som deltog på fredagens digitala lunchföreläsning tillsammans med Aaron Kroon. Vi hoppas att du blev precis lika inspirerad som vi! Stort tack även till Aaron, för att du tog dig tid att föreläsa om dina erfarenheter och det som har format dig genom livet. Du gav oss värdefulla insikter och konkreta råd.

230331-SJR-Aaron-Kroon_7-webben

För att summera föreläsningen vill vi skicka med fyra stycken key takeaways från Aaron:

  • Säg ja till makt – ta plats, våga vara högljudd, ta risker. Genom att säga ja till risker sker fantastiska tillfällen att skapa förändring
  • Våga välja bort – har du en chef som kväver dina drömmar eller är du i ett företag som inte delar din övertygelse? Våga säga nej tack!
  • Var stolt över din duktighet – låt ingen säga att du är för mycket eller att du ska hålla dig i bakgrunden
  • Var en aktiv allierad – det är en avgörande roll för att skapa jämställdhet på arbetsplatsen. En allierad har civilkurage och vågar säga ifrån när det krävs. Ju fler som sätter ner foten mot orättvisor, desto svårare blir det för de som inte vill rätta sig i ledet att fortsätta 

Aaron pratade även om vikten av att arbeta kompetensbaserat i rekryteringsfrågor för att hitta personen som är bäst lämpad för jobbet. Han avslutade med att uppmana oss alla till att pusha och driva de här frågorna på vår arbetsplats. Det ligger på allas ansvar att stå upp för människors lika värde!

Stort tack för den här gången.
/SJR

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.
Hållbarhet
Kompetensutveckling
1 februari, 2024

SJR ett Karriärföretag 2024

Vi har glädjen att meddela att SJR har blivit utnämnt som ett Karriärföretag 2024!