SJR presenterar stolt nästa talare i vår digitala föreläsningsserie— Nicholas Fernholm, som gästar oss fredagen den 22/9 för att prata om AI!

 

Nicholas Fernholm är en framstående expert inom förändringsledning och teknologisk innovation. Han har blivit erkänd för sina insikter genom att bli nominerad till årets talare 2022 och var Sveriges första författare att skapa en bok helt med hjälp av AI. Med en bakgrund som robotchef på Nya Karolinska sjukhuset och ledare under kritiska förändringsprocesser inom sjukvården, kombinerar Nicholas teoretisk kunskap med praktisk erfarenhet. Hans föreläsningar fokuserar på hur individer och organisationer kan navigera i en snabbt föränderlig digital värld, och han är särskilt passionerad kring potentialen och utmaningarna av AI inom företags-, produkt- och affärsutveckling.

Under denna föreläsning djupdyker vi i hur artificiell intelligens (AI) formar vår framtid och blir en central del i att hantera ständigt skiftande samhällsförhållanden. Vi kommer att utforska hur AI kan vara en vägledande kraft för organisationer som strävar efter att förbli relevanta och konkurrenskraftiga i en värld av konstant förändring. Genom praktiska exempel och framåtblickande insikter, kommer deltagarna att få en förståelse för hur AI kan användas som ett verktyg för att navigera genom osäkerhet, komplexitet och innovation. Oavsett om du är en ledare, beslutsfattare eller bara nyfiken på framtidens trender, kommer denna föreläsning att ge dig verktygen och perspektiven för att bättre förstå och bemöta den digitala erans utmaningar.

Varmt välkommen till en intressant och givande föreläsning!

Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla.

Fredagen den 22/9
kl: 12.00-13.00

WATCH LIVE

Föreläsningen finns tillgänglig att se i efterhand via ovan länk fram till den 29/9.

Fler nyheter

Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.
Möt våra medarbetare
Rekrytering
14 februari, 2024

IT rekrytering — en spännande utmaning

Christine Stamfeldt leder SJR:s erbjudande inom IT. Vi bad Christine dela med sig om vad som är speciellt och viktigt inom IT rekrytering, vad kandidaterna söker samt reflektioner kring ledarskap.
Hållbarhet
Kompetensutveckling
1 februari, 2024

SJR ett Karriärföretag 2024

Vi har glädjen att meddela att SJR har blivit utnämnt som ett Karriärföretag 2024!