Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras i syfte att uppmärksamma blodgivning och blodgivares livsviktiga insats i samhället. Det är ett tillfälle där nuvarande blodgivare hyllas och nya potentiella blodgivare inspireras. Vi på SJR springer återigen Blodomloppet för att uppmärksamma behovet av blodgivning och främja en hälsosam livsstil.

220516-SJR-Blodomloppet

Blodomloppet grundades 1993 för att öka kännedomen om blodgivning i Sverige och för att nå ut till nya potentiella blodgivare. Loppet anordnas även i syfte att inspirera till att röra på sig och stärka budskapet att fysisk aktivitet är livsviktigt.

Bli blodgivare idag och rädda liv

Blod behövs bland annat vid behandling av kroniska sjukdomar och cancer, vid operationer, olyckor och förlossningar. Idag donerar 3 % av Sveriges befolkning blod minst en gång per år. I och med att blod är en färskvara som inte kan framställas på konstgjord väg utan endast ges från människa till människa, behövs fler blodgivare för att rädda de som är i nöd. Under 2020 bidrog Sveriges blodgivare med drygt 370 000 påsar blod. Det möjliggjorde att 83 000 patienter fick blodtransfusioner och överlevde. En halvtimme av din tid och en donerad blodpåse kan hjälpa upp till tre andra personer varje gång du ger blod. Klicka här för att läsa mer om att bli blodgivare!

220516-SJR-blodomloppet-2

Vi ses i spåret!

Vi på SJR deltar i våra olika regioner under följande datum:

  • Malmö 17 maj
  • Uppsala 31 maj
  • Stockholm 15 juni
  • Göteborg 8 september


Läs vilka andra städerna som Blodomloppet anordnas i på: https://blodomloppet.se/vara-lopp/.

Fler nyheter

Event
Nyheter
7 november, 2022

Föreläsning med Christer Olsson

Vi på SJR kan med stolthet meddela att Christer Olsson gästar oss för en digital föreläsning fredagen den 18/11!
Möt våra medarbetare
20 oktober, 2022

“På SJR brinner vi för att lyfta varandra till nästa nivå!”

Med 16 års erfarenhet inom försäljning i rekryteringsbranschen intog Kim Ruberg rollen som försäljningschef på SJR hösten 2021, och det är vi glada över!
Konsultuppdrag
Kundstory
Rekrytering
21 september, 2022

“Våra nya medarbetare passar klockrent i vår företagskultur!”

Scanfil expanderar i snabb takt och i sin tillväxtfas valde de att anlita oss på SJR som rekryteringspartner. Deras vd Carl-Johan Forsberg berättar om rekryteringen av Scanfils nya HR Manager och Finance Manager.