Den 16 september är vi på SJR med och springer Blodomloppet för att uppmärksamma behovet av blodgivning och främja en hälsosam livsstil.

SJR-medarbetare-blodomloppet-distans

Blodomloppet på distans

Den 16 september är vi på SJR med och springer Blodomloppet för att uppmärksamma behovet av blodgivning och främja en hälsosam livsstil. Blodomloppet är ett motionslopp vars syfte är att uppmärksamma vikten av att ge blod. Istället för att ställa in har Blodomloppet valt att ställa om – på grund av covid-19 arrangeras alla lopp på distans. Vi är anmälda som lag till loppet och springer på respektive ort under dagen. Inför loppet tränar våra medarbetare på olika håll runt om i landet och motiverar varandra och externa aktörer!

Tusentals människor behöver få blodtransfusioner för att överleva, det transfunderas över tusen blodenheter (röda blodkroppar, plasma och trombocyter) varje dag. Blod är en färskvara som inte kan framställas på konstgjord väg utan endast ges från människa till människa.

 

En halvtimme av din tid och en donerad blodpåse kan hjälpa upp till tre andra personer varje gång du ger blod. Läs mer om att bli en blodgivare via; https://geblod.nu.

Fler nyheter

Kompetensutveckling
Möt våra medarbetare
27 oktober, 2023

Värdet av utvecklande ledarskap

Hanna Niklasson leder SJR:s erbjudande inom Utvecklande Ledarskap (UL). Vi bad Hanna dela med sig av varför UL är en så bra metod och hur det leder till bättre ledarskap och organisationer.
Kompetensutveckling
Kundstory
Rekrytering
18 oktober, 2023

SJR Insights: Förändring och det moderna ledarskapet

Jenny Hammarberg har en spännande bakgrund med ledarskapsroller inom många olika miljöer. Att växa organisationer och team, innovation och förändringsledning är några av hennes expertområden. Vi bad Jenny dela med sig av sina reflektioner gällande det m...
Event
Kompetensutveckling
27 september, 2023

SJR Insights: Nicholas Fernholm och Möjligheterna med AI

Nicholas Fernholm, en framstående expert inom förändringsledning och teknologisk innovation, gästade SJR den 22 september för en öppen digital föreläsning om AI – att gå från risk till möjligheter. Vi tar med oss en hel del lärdomar och reflektioner, in...