Den 16 september är vi på SJR med och springer Blodomloppet för att uppmärksamma behovet av blodgivning och främja en hälsosam livsstil.

SJR-medarbetare-blodomloppet-distans

Blodomloppet på distans

Den 16 september är vi på SJR med och springer Blodomloppet för att uppmärksamma behovet av blodgivning och främja en hälsosam livsstil. Blodomloppet är ett motionslopp vars syfte är att uppmärksamma vikten av att ge blod. Istället för att ställa in har Blodomloppet valt att ställa om – på grund av covid-19 arrangeras alla lopp på distans. Vi är anmälda som lag till loppet och springer på respektive ort under dagen. Inför loppet tränar våra medarbetare på olika håll runt om i landet och motiverar varandra och externa aktörer!

Tusentals människor behöver få blodtransfusioner för att överleva, det transfunderas över tusen blodenheter (röda blodkroppar, plasma och trombocyter) varje dag. Blod är en färskvara som inte kan framställas på konstgjord väg utan endast ges från människa till människa.

 

En halvtimme av din tid och en donerad blodpåse kan hjälpa upp till tre andra personer varje gång du ger blod. Läs mer om att bli en blodgivare via; https://geblod.nu.

Fler nyheter

Konsultuppdrag
Kundstory
Rekrytering
4 juli, 2022

Ett omfattande rekryteringsarbete som resulterade i ett diversifierat team

Alfdex AB är världens ledande leverantör av högeffektiva lösningar separering av vevhusgaser i dieselmotorer. De huserar i Landskrona och har ett nära samarbete med oss på SJR sedan många år tillbaka. Vi har haft konsulter inne i omgångar och tillsatt h...
Möt våra medarbetare
13 juni, 2022

Viljan att utvecklas driver Emilia framåt i konsultbranschen

Emilia har arbetat som konsult hos oss på SJR sedan mars 2021, och relationen sträcker sig längre tillbaka än så då hon även blivit direktrekryterad till kund för ett antal år sedan. Hennes kompetens, vilja att utvecklas och göra skillnad hos kunden lys...
Event
16 maj, 2022

Det är en hjälteinsats att donera blod!

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras i syfte att uppmärksamma blodgivning och blodgivares livsviktiga insats i samhället.