Den 16 september är vi på SJR med och springer Blodomloppet för att uppmärksamma behovet av blodgivning och främja en hälsosam livsstil.

SJR-medarbetare-blodomloppet-distans

Blodomloppet på distans

Den 16 september är vi på SJR med och springer Blodomloppet för att uppmärksamma behovet av blodgivning och främja en hälsosam livsstil. Blodomloppet är ett motionslopp vars syfte är att uppmärksamma vikten av att ge blod. Istället för att ställa in har Blodomloppet valt att ställa om – på grund av covid-19 arrangeras alla lopp på distans. Vi är anmälda som lag till loppet och springer på respektive ort under dagen. Inför loppet tränar våra medarbetare på olika håll runt om i landet och motiverar varandra och externa aktörer!

Tusentals människor behöver få blodtransfusioner för att överleva, det transfunderas över tusen blodenheter (röda blodkroppar, plasma och trombocyter) varje dag. Blod är en färskvara som inte kan framställas på konstgjord väg utan endast ges från människa till människa.

 

En halvtimme av din tid och en donerad blodpåse kan hjälpa upp till tre andra personer varje gång du ger blod. Läs mer om att bli en blodgivare via; https://geblod.nu.

Fler nyheter

Kompetensutveckling
Rekrytering
17 maj, 2024

SJR Insights: Fintech med Louise Grabo

Louise Grabo, generalsekreterare för Swedish FinTech Association, gästade SJR i april och delade insikter om Fintechbranschen i Sverige, hur den vuxit fram och ser ut samt möjligheter och utmaningar framåt. Här delar vi med oss av några av lärdomarna.
Event
Kompetensutveckling
4 april, 2024

Digital Föreläsning: Azra Osmancevic & Framtidssäkrat ledarskap

SJR presenterar stolt nästa talare i vår digitala föreläsningsserie — Azra Osmancevic, som gästar oss fredagen den 3/5 för att prata om framtidssäkrat ledarskap!
Event
Kompetensutveckling
27 februari, 2024

SJR Insights: Elaine Eksvärd och kraftfull kommunikation

Elaine Eksvärd, en framstående expert inom kommunikation, gästade SJR den 9 februari för en öppen digital föreläsning om kraftfull kommunikation som både ger energi men också värnar om den egna. Här delar vi med oss av några av lärdomarna och tipsen.