Står ert företag inför utmaningar och förändringsarbete? SJR sträcker ut en hjälpande hand – med professionell rådgivning och unik specialisering. Vi har under de senaste lågkonjunkturerna varit en naturlig partner för många företag i deras arbete att hitta nya jobb eller andra karriärmöjligheter för sina medarbetare. Genom att välja oss som samarbetspartner kan era medarbetare få ett professionellt stöd i sin vidareutveckling. Ett stöd som grundar sig i vår gedigna kompetens inom rådgivning, erfarenhet från konsult- och rekryteringsverksamhet, samt vårt branschkunnande och breda kontaktnätverk.

SJR-Karriarradgivning-omstrukturering-medarbetare-webben

Företagsanpassat upplägg

Vi på SJR kan tillhandahålla ett företagsanpassat upplägg och skräddarsytt program, utifrån era behov. Inom vår karriärcoachning erbjuder vi kartläggning, individuella samtal, utvärdering av personlighetsprofil, seminarier samt rådgivning. Vi vägleder ert företag och era medarbetare genom fem möten i olika etapper, och upprätthåller dessutom löpande kontakt och återkoppling.

Karriärrådgivning skapar trygghet vid förändringar

Våra medarbetare är personal- och beteendevetare med lång erfarenhet av arbete med människor. Det är vår styrka, och er möjlighet. Det är viktigare nu än någonsin att vi tar till vara på vårt lösningsorienterade förhållningssätt som grundar sig på respekt och trygghet. Vi kan på ett ansvarsfullt och företagsanpassat sätt hjälpa er att ta till vara på de mänskliga resurserna som finns hos ett företag i förändring. Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt.

quote-green-right

Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt

SJR.

Fler nyheter

Konsultuppdrag
Kundstory
Rekrytering
4 juli, 2022

Ett omfattande rekryteringsarbete som resulterade i ett diversifierat team

Alfdex AB är världens ledande leverantör av högeffektiva lösningar separering av vevhusgaser i dieselmotorer. De huserar i Landskrona och har ett nära samarbete med oss på SJR sedan många år tillbaka. Vi har haft konsulter inne i omgångar och tillsatt h...
Möt våra medarbetare
13 juni, 2022

Viljan att utvecklas driver Emilia framåt i konsultbranschen

Emilia har arbetat som konsult hos oss på SJR sedan mars 2021, och relationen sträcker sig längre tillbaka än så då hon även blivit direktrekryterad till kund för ett antal år sedan. Hennes kompetens, vilja att utvecklas och göra skillnad hos kunden lys...
Event
16 maj, 2022

Det är en hjälteinsats att donera blod!

Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras i syfte att uppmärksamma blodgivning och blodgivares livsviktiga insats i samhället.