Står ert företag inför utmaningar och förändringsarbete? SJR sträcker ut en hjälpande hand – med professionell rådgivning och unik specialisering. Vi har under de senaste lågkonjunkturerna varit en naturlig partner för många företag i deras arbete att hitta nya jobb eller andra karriärmöjligheter för sina medarbetare. Genom att välja oss som samarbetspartner kan era medarbetare få ett professionellt stöd i sin vidareutveckling. Ett stöd som grundar sig i vår gedigna kompetens inom rådgivning, erfarenhet från konsult- och rekryteringsverksamhet, samt vårt branschkunnande och breda kontaktnätverk.

SJR-Karriarradgivning-omstrukturering-medarbetare-webben

Företagsanpassat upplägg

Vi på SJR kan tillhandahålla ett företagsanpassat upplägg och skräddarsytt program, utifrån era behov. Inom vår karriärcoachning erbjuder vi kartläggning, individuella samtal, utvärdering av personlighetsprofil, seminarier samt rådgivning. Vi vägleder ert företag och era medarbetare genom fem möten i olika etapper, och upprätthåller dessutom löpande kontakt och återkoppling.

Karriärrådgivning skapar trygghet vid förändringar

Våra medarbetare är personal- och beteendevetare med lång erfarenhet av arbete med människor. Det är vår styrka, och er möjlighet. Det är viktigare nu än någonsin att vi tar till vara på vårt lösningsorienterade förhållningssätt som grundar sig på respekt och trygghet. Vi kan på ett ansvarsfullt och företagsanpassat sätt hjälpa er att ta till vara på de mänskliga resurserna som finns hos ett företag i förändring. Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt.

quote-green-right

Tillsammans tar vi oss an vågen, och blickar framåt

SJR.

Fler nyheter

Executive Search
Nyheter
14 december, 2021

SJR införlivar Ogunsen Executive Search i bolaget och stärker sitt erbjudande med ytterligare en nivå

Med utgångspunkt i vår position och erfarenhet kan vi se hur marknaden utvecklas. Hur betydelsefullt är det exempelvis med en kvalitativ LinkedIn-profil och på vilket sätt används det sociala mediet i rekryteringsprocessen?
Kompetensartiklar
7 oktober, 2021

Optimera din LinkedIn-profil för att öka synligheten på arbetsmarknaden

Med utgångspunkt i vår position och erfarenhet kan vi se hur marknaden utvecklas. Hur betydelsefullt är det exempelvis med en kvalitativ LinkedIn-profil och på vilket sätt används det sociala mediet i rekryteringsprocessen?
Event
Nyheter
4 oktober, 2021

Digital inspirationsföreläsning med Christina Stielli: se till att älta det som är positivt

Den 24 september bjöd vi på SJR in till en digital lunchföreläsning tillsammans med inspiratören Christina Stielli. Under en fullmatad timme fick vi äran att lyssna till hennes insikter, intressant forskning inom ämnet och värdefulla tankeställare.