Bred ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag i Mölnlycke – Hero
Stad:
Stockholm
Tjänst:
HR/Lön
Län:
Stockholms län
Arbetsområde:
Rekrytering Executive

CXO till Singel AB

Om tjänsten

Vi söker nu en driven, engagerad och affärskunnig Chefsjurist. Rollen rapporterar till VD och innehar huvudansvaret för juridikfunktionen, som förutom Chefsjurist består av en medarbetare. Som Chefsjurist är du sekreterare i ICA Försäkrings styrelse med ansvar för att driva och planera styrelsearbetet. Detta är både en verksamhetsövergripande roll och en självständig ställning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Funktionsansvar för ICA Försäkrings legala frågor.
Medarbetaransvar för försäkringsjurist och tillika Klagomålsansvarig.
Att bevaka rättsutvecklingen inom försäkrings- och konsumenträtt som ett led i att följa utvecklingen på området.

Lämplig bakgrund

Vi söker efter en Chefsjurist som är självgående och affärsmässig. Du har juristexamen och minst fem års kvalificerad yrkeserfarenhet som bolagsjurist eller chefsjurist inom försäkring och/eller bank och finans. Du kan också ha erfarenhet av att arbeta på advokatbyrå med fokus på vår bransch.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du är flexibel, självständig med egen initiativförmåga samt att du har en stark integritet, drivkraft och gott omdöme. Som ledare är du trygg, har erfarenhet av arbetsledning och coachning med en tydligt drivande, kommunikativ och engagerande ledarstil. Du är van vid att arbeta såväl med strategifrågor som med dagliga frågor, är bra på att skapa en god laganda bland medarbetare samt har en utpräglad förmåga att skapa förtroende och relationer.

Om företaget

ICA Försäkring är Sveriges nya försäkringsbolag för dig, din familj, ditt hem, din bil och dina saker. Vi växer så det knakar både när det gäller nya kunder och produkter. Att vara ICA-kundens bästa försäkringsbolag är en självklarhet för oss och vårt mål är att tillsammans med ICA Banken, ICA Gruppen och alla ICA-handlare göra varje dag lite enklare och tryggare för våra kunder. Det gör vi bland annat genom att erbjuda bra försäkringar med mycket innehåll till schyssta priser. Naturligtvis med ICA-bonus och en massa andra bra erbjudanden som grädde på moset. ICA Försäkring är ett helägt dotterbolag till ICA Banken.

Ansökan

I denna rekrytering har ICA Försäkring valt att samarbeta med SJR Executive Search. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Seniorkonsult Anders Dareholt på mobilnummer 070-471 59 09 eller Researchkonsult Emelie Jorland på 072-066 02 98. Observera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post eller via privat meddelande på LinkedIn samt att urval kommer att påbörjas i mitten av augusti med intervjuer under september.

Om SJR Executive Search

?SJR in Sweden är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance/Legal, HR/Kommunikation, Inköp/Logistik, IT och Management.

Om SJR


SJR in Sweden är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance/Legal, HR/Kommunikation, Inköp/Logistik, IT och Management.

SJR är idag cirka 500 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.

Vår process

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med din ansökan. 

Här kan du läsa mer om ansökningsprocessen.

I det fall tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten. I vissa rekryterings- och tillsättningsprocesser kan det bli aktuellt att genomföra en bakgrundskontroll av slutkandidaten. En bakgrundskontroll av en slutkandidat görs endast om risken i rollen motiverar att en sådan görs, på grund av rollens befogenhet, mandat och påverkanskraft. Här kan du läsa mer om vår rekryterings- och tillsättningsprocess.
 
Personuppgifter

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla s.k. känsliga personuppgifter såsom exempelvis hälsa eller medlemskap i fackförening. Här hittar du information om känsliga personuppgifter.
 
Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post till följd av GDPR.
 
För information om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina rättigheter, se vår integritetspolicy.