SJR-hero-webben-1

Här väntar din nästa utmaning i arbetslivet

Med stort engagemang tar vi oss an din karriär och skapar goda förutsättningar för din personliga utveckling. Välkommen hem! 

Kontakta oss

Arbeta på SJR

Oavsett vilken väg i karriären du tar hos oss på SJR blir du en del av det sammanhang vi värnar om. En plats där kärnan utgörs av pålitlighet, engagemang och inkludering – där vi också delar många skratt längs vägen. Medarbetarna är hjärtat i företaget och varje enskild individ har en avgörande betydelse för vår framgång.

Vi arbetar utifrån visionen Professionals Choice Through Life, vilket innebär att vi vill vara det självklara valet för yrkesverksamma genom livet – både som arbetsgivare och leverantör. Har du varit konsult hos oss ska du kunna bli medarbetare eller kund, och tvärtom utifrån alla tänkbara möjligheter. Vi vill skapa ett bolag där det finns potential för dig att utvecklas, på fler än ett stadie i din karriär. Vi uppmuntrar och främjar den individuella karriären och ser fram emot att följa dig på din resa!

– Vår vision Professionals Choice Through Life syftar till att vi följer våra medarbetare genom yrkeslivet, och att det finns möjligheter att komma tillbaka. Vilket passade mig som handen i handsken – det var som att hitta tillbaka hem.
Sandra Bengtsson, Senior Account Manager

SJR-rekrytering-hallbar-rekryteringsprocess-kandidat-lediga-jobb

Arbeta som konsult 

Vill du ha ett inspirerande och utvecklande arbete? Drömmer du om att arbeta tillsammans med några av landets mest attraktiva företag och varumärken? Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta med uppdrag av varierande och spännande karaktär. Du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig förutsättningar att utvecklas, både i din yrkesroll och på ett personligt plan. Dessutom får du tillgång till vårt nätverk av intressanta uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa nivå. Vi värnar om din utveckling och dina intressen.

Vill du veta mer?

quote-right

Uppdragsvariationen hos SJR är spännande och engagerande. Dessutom är de mycket måna om sina konsulter – det gör att jag känner mig omhändertagen och trygg! 

Ann Widerberg, konsult SJR

quote-right

Transparensen i deras processer ger mig en känsla av trygghet, stöttning och professionalism. Jag trivs med att ha SJR i ryggen!

Jenny Berzander, konsult SJR

Arbeta inhouse på SJR

Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande företag inom konsult- och rekryteringsverksamhet? Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team där varje individ har en betydande roll för helheten. Här arbetar vi med ständig förändring där du som medarbetare är en viktig del i att driva vår affärsutveckling framåt. Hos oss på SJR får du möjlighet att leda egna utvecklingsprojekt tillsammans med dina kollegor – därmed ser vi det som en självklarhet att du uppskattar att vara en del av en snabbföränderlig organisation och bransch. Vi arbetar som ett lag och har roligt tillsammans!

Connecta med oss

quote-right

Organisationen genomsyras av en kultur med extremt högt i tak – det är ett inspirerande klimat med både skratt och professionellt arbete. Det sker parallellt, vilket skapar en unik dynamik!  

Rebecca Persson, konsultchef i region Stockholm 

quote-right

Arbetsmiljön på SJR genomsyrar allt arbete vi gör. Alla är oerhört engagerade, vi stöttar varandra, har en inkluderande kultur och delar många skratt tillsammans på kontoret. 

Liina Fagerberg, Talent Manager i region Väst  

Arbeta som underkonsult

Driver du eget företag men längtar efter att vara en del av något större? Som underkonsult hos oss arbetar du genom ditt företag, samtidigt som du får tillgång till våra kunder och uppdrag samt vårt konsultnätverk. En kombination av frihet och trygghet. Vi erbjuder allt från längre konsultuppdrag till korta projektuppdrag och ser alltid till att uppdragen är utvecklande för såväl dig som kunden.

Kontakta oss

Bli en del av SJR

Vi ser fram emot att höra från dig!

Contact
Samtycke(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.